FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

05.11.2007 21:07

Preparats per a Moscou

www.fcbarcelona.cat


El Barça està preparat per viatjar a Moscou. Els de Cadenas han fet l’últim entrenament abans d'enfrontar-se l'Astrakhan. Els blaugranes afronten aquest partit amb un extra de motivació després de situar-se a un punt del líder a l'Asobal.


Aquest dilluns el FC Barcelona ha fet doble sessió d'entrenament al Palau Blaugrana. Amb les piles carregades després de guanyar l'Antequera en l’última jornada de Lliga, els blaugranes viatgen a Moscou per afrontar el partit de tornada davant l’Astrakhan rus.

Buscant millorar

A mesura que passen els partits, el Barça està trobant l'equilibri de l'equip, tant en defensa com en atac. Però encara queden coses per matisar. “Hem de millorar la defensa, sobretot la continuïtat defensiva. En atac posicional hem de tenir una mica més d’agilitat amb la pilota i donar més fluidesa al joc de la primera línia”, assegura Manolo Cadenas.

Després de jugar al Palau contra els russos, els blaugranes saben que no els serà fàcil aconseguir la victòria. Segons el tècnic blaugrana, “l’Astrakhan té jugadors amb molta força. És un equip molt entrenat i que el que fa ho fa bé”. Però de forces i ganes no els en faltaran als barcelonistes per deixar el pavelló ben alt a Moscou.

“Prefereixo la pista plena”

QM3D9742.jpgEl factor pista no juga aquesta vegada a favor del Barça, però els de Cadenas no tenen por de la pressió de l'afició russa. L'entrenador del FC Barcelona afirma: “Quan vas fora t'agrada jugar en un bon ambient. Si no hi ha gent, crec que no es dóna valor a l'esforç que es fa per guanyar. Jo prefereixo la pista plena".

L’Astrakhan tampoc no podrà jugar a la seva pista, ja que no reuneix les condicions de joc òptimes per disputar un partit de Lliga Europea.

Amb més motivació que mai

Els blaugranes estan passant per molt bon moment. Després que el Ciudad Real perdés en el seu últim partit d'Asobal (29 a 25) davant l'Ademar de Lleó, els de Cadenas estan més motivats que mai. Aquesta derrota ha situat els barcelonistes a només un punt del líder. “Això ens ha d'ajudar per reforçar el nostre ànim i els nostres desitjos de millorar. Ha estat per a nosaltres un estímul”, comenta el tècnic del Barça.

Preparats per a Moscou
Dos partits per setmana
A partir de dijous, el Barça haurà d'afrontar una altra vegada dos partits per setmana. Els blaugranes hauran de preparar amb atenció aquesta combinació de la Lliga de Campions i l'Asobal per no tornar a perdre a jugadors per lesió.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana