03.11.2007 20:26

Tornada a l'Asobal amb triomf (26-30)

El Barça s'ha imposat a l'Antequera per 26 a 30. Els de Cadenas han suat la samarreta fins a l'últim moment. Els andalusos han pegat fort a casa seva, però no han aguantat el ritme de joc dels blaugranes i han caigut davant la seva afició.

L'Antequera no ha pogut aconseguir la seva segona victòria davant un dels equips més forts de la Lliga Asobal. Els andalusos han sabut tancar molt bé el Barça durant el primer temps. Però, a partir del minut 15 de la segona meitat, els blaugranes han aconseguit distanciar-se en el marcador.

La pista de l'Antequera és una de les més complicades per als equips rivals a l'Asobal. El Barça ha patit avui a la seva pell la gran pressió de l'afició andalusa, però, tot i així, no s'ha acovardit i ha aconseguit dos punts que el mantenen en la segona posició de la Lliga, a un pas de l'actual líder, el Ciudad Real.

L'Antequera es resisteix

Els de Manolo Cadenas han lluitat més del compte durant el primer temps per posar-se per davant en el marcador. L'Antequera s’han resistit a un Barça que no ha encertat amb vista a porteria. Amb una diferència de dos gols en el minut set (3-5), i quan semblava que els blaugranes començaven a marcar el ritme del partit, els d'Antonio Carlos Ortega no han deixat que el matx se’ls escapés de les mans i han posat el marcador en taules (5-5). Ja en el minut 11, els barcelonistes han vist perillar els dos punts quan els andalusos s'han posat un gol per davant (6-5). El Barça ha reaccionat i ha tornat a igualar el marcador, però se n'ha anat al descans amb només un gol de diferència. 13 a 14 ha estat el resultat d'una primera part molt igualada entre els dos equips. Al marcador hi ha hagut una diferència d‘únicament un i dos gols, que, en la majoria dels casos, han estat favorables als de Cadenas.

15 minuts més d'incertesa

QM3D6800.jpgLa represa ha transcorregut gairebé sense canvis en el joc dels dos equips. Durant els primers 15 minuts d'aquest segon temps el Barça ha mantingut la diferència d'un gol al marcador. Però ha estat a partir d'aquest moment que els andalusos s'han desmoralitzat, cosa que els barcelonistes han aprofitat per marcar les distàncies. Els últims instants han estat favorables als blaugranes. La primera línia ha estat clau per als de Cadenas. Iker Romero i Demetrio Lozano han estat els que han marcat les pautes de joc per al seu equip. Els extrems i els pivots del Barça, en canvi, no han tingut opcions aquesta tarda a Antequera. Kasper Hvidt ha tornat a defensar com ningú la seva porteria, i ha mantingut, així, la diferència al marcador. El partit s'ha sentenciat amb un ajustat 26 a 30 de mà de Jesper Noddesbo.

Iker Romero ha tornat ha demostrar el seu gran potencial, i ha fet 13 dianes.

Laszlo Nagy sorprèn a Antequera

Després de dos mesos de baixa, Lazlo Nagy ha tornat als terrenys de joc, i ho ha fet, a més, amb molt bon peu. L'hongarès ha estat titular i ha jugat més de la meitat del partit. La presència del jugador s'ha notat tant en defensa com en atac. En el partit d'avui Nagy ha mostrat la seva gran valentia i la seva professionalitat.

Foto arxiu
Foto arxiu
La fitxa del partit
BM ANTEQUERA, 26
FC BARCELONA, 30

BM Antequera: Jorge Martínez, Janhs (9), Xavi Pérez, J.López, Kogovsek (1), Bustos (1), Vega, Juanan, Chelu (1), Alexis (7), Ostancevic, Lubej (1), Vico(1), Curkovic, Obradovic (3) i Ohm (2)

FC Barcelona: Kasper Hvidt, David Barrufet, Juanín (2), Noddesbo (1), Tomás (2), Romero (13), Garabaya, Jerome (1), Nagy (3), Larholm, Lozano (6), Rocas (1), Ugalde i Gull (1)

Parcials: (3-3), (5-5), (7-7), (8-10), (11-12), (13-14), (14-15), (17-18), (20-21), (21-24), (23-27), (26-30)

Àrbitres: Jose Luis Fernández Fernández i Aitor Karrera Zaldúa