28.10.2007 18:21

Tornen els internacionals

Manolo Cadenas tornarà a tenir tots els seus jugadors a disposició a partir de dilluns. Els internacionals han tancat aquest cap de setmana la participació amb les seves seleccions en partits de preparació per a l’Europeu.

La selecció espanyola ha estat la darrera a tancar la seva activitat, amb una nova victòria davant Portugal (31-25). En aquest segon enfrontament davant l’equip portuguès, els homes de Juan Carlos Pastor van patir una mica més per aconseguir la victòria. Es van cometre els mateixos errors defensius d’entrada i això ho va aprofitar Portugal per avançar-se en el marcador (1-3 al minut 5). L’entrada del blaugrana Iker Romero va donar més vida al joc estàtic d’atac i al descans van marxar amb avantatge al marcador, 15-12.

Els blaugranes, protagonistes

A la segona part, la selecció va sortir més concentrada. David Barrufet va mantenir el nivell a la porteria i va ser vital per mantenir l’equip local per davant en el marcador. Els extrems blaugrana van protagonitzar el joc d’atac a la contra. Rocas va fer quatre gols, mentre que Juanín i Tomás en van aconseguir tres cadascun.
Ja pensen en l’Antequera
Des de dilluns, els homes de Cadenas s’entrenaran per preparar la propera jornada de Lliga Asobal. Els blaugranes visiten la pista de l’Antequera, un dels equips més en forma de la competició.