27.10.2007 13:02

Victòria amb participació blaugrana

Els internacionals blaugrana aprofiten els seus compromisos de seleccions abans de tornar a la disciplina de Manolo Cadenas. El combinat estatal va imposar-se a Portugal en el primer dels dos amistosos que han de disputar.

La selecció espanyola va vèncer amb comoditat (36-25) la de Portugal en el primer amistós previst entre aquests dos combinats en terres gallegues. Els de Juan Carlos Pastor van deixar clar que encara els queda millorar per poder lluitar per l’or a l’Europeu de Noruega 2008.

La participació dels blaugranes en aquest partit va ser destacada. Albert Rocas, amb set gols, dos de penal, va ser el màxim golejador de la selecció, seguit d'Iker Romero, també blaugrana, amb sis gols, tres d’ells des de la línia de 7 metres. Pastor va aprofitar per fer proves i va fer participar Romero en defensa en els primers minuts.

Partit de tràmit

Passat l’equador de la primera part, l’equip de Pastor va començar a posar-se les piles amb els titulars habituals i es va escapar en el marcador després d’un parcial 4-1 en cinc minuts (10-7). A la segona part, els estatals no van trobar rival en els portuguesos i van poder escapar-se en el marcador amb un joc atractiu que va fer les delícies dels aficionats gallecs.

A part de Barrufet, la resta de blaugranes van tenir l’oportunitat de marcar. Víctor Tomás va ser autor de tres gols, mentre que Juanín García i Demetrio Lozano van fer un gol cadascun. El combinat espanyol es torna a enfrontar a Portugal aquest dissabte en un nou amistós.
Dos blaugranes a la selecció mundial
Iker Romero i David Barrufet han esta convocats per l’IHF per disputar un partit amb la selecció mundial. La cita serà el 2 de desembre i s’enfrontaran a la selecció d’Egipte, que commemora el 50è aniversari de la creació de la seva Federació.