FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

24.10.2007 14:03

Continuen els entrenaments al Palau

www.fcbarcelona.cat


Cinc jugadors del Barça d'handbol segueixen entrenant-se aquesta setmana al Palau. Després de l'èxode de vuit blaugranes amb les seves seleccions respectives, Toni Gerona s'està encarregant de la preparació dels no convocats i dels lesionats.


Els jugadors d'handbol del FC Barcelona no han parat de treballar. Barrufet, Romero, Rocas, Tomás, Juanín, Lozano, Kasper Hvidt i Jonas Larholm ho fan amb les seves seleccions, mentre que Venio Losert, Cañellas i Ugalde ho fan des de casa. Els lesionats Garabaya i Nagy també segueixen el seu procés de recuperació al Palau, mentre que Jerome i Noddesbo descansen per poder incorporar-se a la resta de companys quan tornin a Barcelona.

Nagy, a la recta final

A Laszlo Nagy ja li queda poc per tornar a jugar amb el seu equip. “Ja estem a la recta final. Fa més d’un mes que estic lesionat, i ha estat bastant pesat. Però crec que les lesions cal respectar-les i pensar en positiu”, explica el primera línia. A més, a Nagy aquesta setmana de parada de l’Asobal li està anant molt bé per posar-se punt. Ell mateix assegura: “És una setmana d'avantatge. Divendres que ve em trauran els claus, i ja estaré preparat per jugar”.

La contractura de Garabaya va millor

QM3D6925.jpgPel que fa a Rubén Garabaya, el jugador està content amb la seva recuperació. “Estic anant una mica més suaument que els altres, per intentar recuperar-me de la contractura a l'adductor. És una lesió sense importància que l’únic que requereix és descans i abaixar una mica el ritme”. El blaugrana espera poder-se entrenar al mateix ritme que la resta del grup a la tornada dels seus companys internacionals.

Noddesbo i Jerome descansen

Jesper Noddesbo i Jerome Fernández s'han quedat a casa seva per descansar i recuperar-se satisfactòriament de les seves lesions. El danès s'ha presentat aquest dimarts al Palau Blaugrana, però no s’ha entrenat amb els seus companys. Així, és molt possible que els dos blaugranes puguin incorporar-se als entrenaments molt aviat.
Continuen els entrenaments al Palau
A la tornada, l'Antequera
La setmana que ve el Barça haurà de canviar el xip i concentrar-se de nou en la Lliga Asobal. El primer rival serà l'Antequera, que rebrà els blaugranes a casa el 3 de novembre.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana