21.10.2007 21:29

Un desafortunat empat (25-25)

El Barça d'handbol ha empatat a 25 davant l'Ademar de Lleó. Malgrat anar-se'n amb dos gols de diferència al descans, els blaugranes han fet una bona part. En el segon temps l'Ademar ha marcat les pautes i ha acorralat els de Cadenas.

El FC Barcelona s'ha portat aquest diumenge el segon disgust de la temporada. A la primera part els barcelonistes han posat als lleonesos contra les cordes, però en la segona meitat ha estat l'Ademar el què s'ha crescut i sense donar per perdut el partit en cap moment, ha marcat el ritme del partit. 25 a 25 ha estat el resultat d'un partit ple de tensió i de bon joc fins a l'últim minut.

Romero deixa les coses clares

Iker Romero ha estat l'autèntic protagonista de la primera part. El de Vitòria s’ha anat al descans amb set gols al marcador. El primera línia ha estat l'encarregat de marcar les normes de joc del seu equip.

Els primers minuts de partit han estat equilibrats per als dos equips, però ja en el minut 20 Víctor Tomás ha estat l'encarregat de marcar el gol que ha donat el màxim avantatge per al seu equip (12-7). A partir d'aquest moment l'enfrontament estava en mans dels de Manolo Cadenas. Els de Jordi Ribera han reaccionat i han escurçat les distàncies. Kasper Hvidt ha tornat a destacar a la porteria i ha posat la guinda en aquests primers 30 minuts, parant un penal en l'últim segon. Aleshores, el marcador mostrava 15 a 13 al descans.

L'Ademar lluita amb tota la seva artilleria

QM3D0207.jpgEn els primers moments de la segona part el Barça ha continuat en la seva línia. Poc a poc l'Ademar s’ha anat creixent a la pista i ha posat el marcador en taules, 20 a 20, de mà de Denis Krivochykov. A partir d'aquest moment els de Lleó han tret totes les seves forces i no han deixat que els blaugranes juguessin còmodament. Amb això, el marcador ha anat oscil•lant entre un gol de diferència i l'empat per als dos conjunts. Durant aquests instants al Palau s'ha viscut una gran tensió i nerviosisme, que ha afectat als jugadors. Daniel Sarmiento ha marcat l'últim gol del partit (25-25).

Aquest diumenge s'ha notat la falta de Jerome Fernández i Laszlo Nagy en la primera línia blaugrana. Malgrat comptar amb una forta defensa, els de Manolo Cadenas necessiten el potencial d'aquests dos jugadors per poder fer més rotacions en atac.

FC BARCELONA, 25
ADEMAR DE LLEÓ, 25

FC Barcelona : Kasper Hvidt, Junín García (1), Rubén Garabaya, Demetrio Lozano (2), Iker Romero (9), Jonas Larholm (2) i Albert Rocas(3) – set inicial- Jesper Noddesbo(2), Víctor Tomás (6), Venio Losert, Cristian Ugalde, Joan Cañellas, Eric Gull i Albert Miralles.

Ademar de Lleó: Mateo Garralda (1), Danjel Saric, Claus Moller (2), Julen Aguinagalde (1), Denis Krivochykov (3), Santiago Urdiales (3), Sigfus Sirgurdsson – set inicial- Juan José Ruesga, Tonci Valçic, Hector Castresana(3), Daniel Sarmiento (4), Mikel Aguirrezabalaga (2), Martin Stranovsky (1) i Mirko Alilovic.

Parcials: (3-2), (5-2), (7-6), (13-8), (14-11), (15-13), (17-15), (19-16), (21-20), (22-22), (25-25), (25-25)

Árbitres: Muro San José i Rodríguez Murcia