FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

16.10.2007 19:45

Romero, entre els grans de l'Asobal

Verónica Díez


El blaugrana Iker Romero s'ha assentat en el segon lloc dels màxims golejadors de la Lliga Asobal. El central ha fet 34 gols en les cinc jornades jugades fins ara, però per a ell “encara és d'hora per treure conclusions”.


Romero s'ha tornat a fer un forat entre els homes més destacats de l'Asobal, amb una mitjana de més de sis gols realitzats per partit. A més, el barcelonista forma part del Top 50 de la Champions League, amb un total de 20 gols.

Cinc jornades intenses

El Teucre va ser el primer a visitar el Palau Blaugrana i el primer a patir el potencial del de Vitòria. Els gallecs van encaixar sis gols d‘Iker, que es va convertir en el segon màxim anotador de la tarda, al costat de Juanín García. Una setmana més tard, va ser la pista de l'Arrate la que va gaudir del joc del central, que va seguir en la seva línia i va fer 5 dianes. Però el millor estava per arribar, i és que el següent compromís va ser davant el Valladolid i a la pista blaugrana. Iker va marcar 8 gols als val•lisoletans.

El mes d'octubre va començar amb bon peu per al basc, i és que el CAI Aragó va viure l'autèntic huracà Romero a la seva pista. Malgrat la derrota de l'equip de Cadenes, Iker va aconseguir anotar 10 gols i es va proclamar el màxim golejador de l'encontre. L'últim partit de Lliga Asobal va ser el cap de setmana passat, al Palau i davant el Granollers. En el derbi català el barcelonista va sobrepassar la línia de gol en 5 ocasions.

“L'important és guanyar”

qm3d9311.jpgIker Romero no ha donat importància al fet de ser un dels homes de referència del moment i ha assegurat: “En tirar els penals sempre fiques més gols que un que no els llanci. L'important és guanyar i estar a dalt. Si al final de la temporada el Barça és el primer de la Lliga i de la Champions, per a mi serà molt més important, segur que me n’alegraré molt més”.


També es fa notar en Lliga de Campions

En competició europea Iker Romero també s'ha fet un forat entre els jugadors amb un major nombre de gols marcats. 20 han estat les vegades que el blaugrana ha encertat la porteria. A la República Txeca només va aconseguir fer un gol al Karvina, però en la seva tornada a casa l‘Astrakhan va encaixar nou gols d‘Iker. El seu últim partit de competició europea va ser contra l‘Ivry francès al Palau Blaugrana. Llavors, van ser 10 les dianes fetes pel barcelonista.

Dimecres serà el Teka Cantàbria el que patirà les forces i les ganes de superar-se d‘Iker Romero.
Romero, entre els grans de l'Asobal
No és la primera vegada
Aquesta no és la primera vegada que Romero se situa entre els màxims golejadors de la Lliga Asobal. La temporada passada el blaugrana va aconseguir la sisena posició de la taula classificatòria amb 180 gols, mentre que l'any 2005 van ser 161 gols els que el van situar en la novena plaça.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana