14.10.2007 19:35

Espectacle blaugrana al Palau (35-24)

El Barça s'ha imposat al Granollers per 35 a 24. Els blaugranes han fet vibrar el Palau en un partit en el qual han portat les regnes del joc durant gairebé la totalitat de l'encontre. La defensa ha estat la clau dels barcelonistes.

Els de Manolo Cadenas segueixen sumant punts a la Lliga Asobal. Ja no queda res de l'ensopegada de la setmana passada contra el CAI Aragó. I és que els blaugranes han sortit a la pista sabent què havien de fer i han posat contra les cordes el Granollers. Els de Manolo Montoya han estat sorpresos per les ganes del Barça, que no els han deixat desenvolupar-se al camp com a ells els hauria agradat. La diferència de sis gols al descans no ha fet abaixar la guàrdia al Barça, que ha fet una segona meitat espectacular, en la qual la diferència mínima ha estat de set gols.

El Barça posa les regles

qm3d9375.jpgAl Barça li ha costat frenar als primers minuts un Granollers agressiu tant en la defensa com en l'atac. Carlos Viver ha estat l'encarregat de marcar el primer gol del partit. A partir d'aquí, l’electrònic ha oscil•lat entre l'empat i un o dos gols de diferència. En el minut 23 els blaugranes han mostrat el seu millor joc defensiu i no han deixat marcar ni un sol gol als del Vallès fins a l'últim minut, quan Marc Puyol ha sentenciat el marcador en 20 a 14, abans d'anar-se'n al descans.

Venio Losert ha tornat a ser clau per al Barça amb aturades espectaculars. Iker Romero i Juanín García també han tingut un paper important per al seu equip en aquest primer temps, amb quatre dianes cadascun.

El Granollers s'ensorra

A la represa, els de Cadenas han seguit amb la línia marcada a la primera part, i aviat han aconseguit marcar encara més les distàncies (29-17). A partir del minut 15, l'afició barcelonista ha pogut gaudir d'un autèntic espectacle. Insuperables en la defensa i amb un gran encert a la porteria, sobretot gràcies al contraatac, el Barça no ha deixat de marcar gols. El Granollers no ha sabut mantenir el ritme del Barça, i s'ha enfonsat. Grans jugadors com Cutura i Pérez Canca no han tingut opcions per treure el seu equip endavant.

Juanín García i un recuperat Jesper Noddesbo (ha patit un procés gripal els darrers dies) han estat els màxims golejadors del partit amb 7 gols cadascun. Iker Romero els ha seguit de prop, amb 5 dianes.

Ugalde clau en el 5-1

qm3d9425.jpgCristian Ugalde ha estat avui més que mai l'home clau en la defensa blaugrana. Manolo Cadenas ha decidit deixar de banda la defensa 6-0, per optar per la 5-1, amb el jove barceloní d'avançat. Amb la falta de Laszo Nagy per tapar el forat, ha estat difícil crear solidesa en la defensa barcelonista, però les ganes i la força d’Ugalde han posat aquesta tarda en grans problemes la primera línia vallesana.

LA FITXA
FC BARCELONA, 35
FRAIKIN BM GRANOLLERS, 24

FC Barcelona:
Jesper Noddesbo(7), Juanín García (7), Rubén Garabaya (1), Demetrio Lozano (3), Venio Losert, Iker Romero (5), Albert Rocas (1) -set inicial- Kasper Hvidt, Víctor Tomás (4), Jerome Fernández(2), Crístian Ugalde(2), Joan Cañellas, Jonas Larholm(2) i Eric Gull(1).

Fraikin BM Granollers: Vicente Álamo, Ivan Raigal (3), Arni Thor Sigtryggson, José Luis Pérez Canca(1), Carlos Viver (4), Aleksandar Svitlica(1), Davor Cutura (5) -set inicial- Marc Puyol(1), Juan Andreu(2), Álvaro Ferrer(1), Antonio García(2), Raúl Campos(2), Michal Nowak i Manel Pérez.

Parcials: (4-4), (8-7), (10-8), (15-12), (17-13), (20-14), (23-16), (26-17), (29-18), (32-21), (34-23), (35-24)

Àrbitres: Gracia i Cuevas