FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

12.10.2007 20:54

El Granollers, “un estil de joc característic”

Verónica Díez


Diumenge es viurà al Palau Blaugrana el clàssic derbi català, que enfrontarà el Barça i el Granollers en la cinquena jornada de la Lliga Asobal. Els blaugranes es troben en un bon estat anímic després de guanyar dijous l’Ivry francès (34-26).


Després d'aconseguir la victòria en el seu tercer partit europeu, els de Manolo Cadenas arriben en un bon moment a l'enfrontament davant del Granollers, un equip molt conegut pels barcelonistes. Aquest any els vallesans compten amb dos grans reforços: Cutura i Svitlica.

El segon entrenador del conjunt blaugrana ha analitzat el rival per a Barça TV i www.fcbarcelona.cat.

El rival

“És un equip que coneixem molt i que té un estil de joc molt característic. Aquest any s'ha reforçat amb dos jugadors molt importants: Cutura, que va ser el màxim golejador de la lliga l'any passat, i Svitlica, que juga d'extrem dret i que aconsegueix molts gols de contraatac”.

Els seus homes de referència

“Sobretot Cutura, per la seva capacitat de llançament exterior; però crec que, com a home clau, tenen Jose Luis Pérez Canca, un jugador molt veterà i que porta molts anys jugant a la Lliga Asobal. S'ha convertit en el director d'orquestra i en la veu de l'entrenador a la pista. A més, és l'home amb més capacitat per llegir les nostres possibles defenses. Té la manera de fer funcionar tot l'equip i sap adequar molt bé el ritme de joc a la situació de l'equip en cada moment”.

Com ha de jugar el Barça

“El Granollers és un equip que treballa amb moltes ajudes en defensa, és a dir, els seus jugadors estan contínuament en moviment, per la qual cosa necessitarem continuïtat en el joc. En l'u contra u i en el dos contra dos, és difícil aconseguir una bona acció nostra i per això hem de ser capaços de donar un pas més per facilitar que un jugador nostre es quedi en bona posició per llançar a porteria. Ofensivament, és un equip que té molts recursos en atac i que mou la pilota amb molta velocitat. Serà molt important que siguem molt agressius en l'u contra u i que no permetem cap tipus de superació a l'inici del partit, perquè després ells són molt hàbils en el joc”.
El Granollers, “un estil de joc característic”
Un entrenament més fluix
Divendres els de Manolo Cadenas s'han entrenat al Palau Blaugrana. Abans de sortir a la pista els barcelonistes han tingut sessió de vídeo, durant la qual han analitzat el Granollers. Després els jugadors amb més minuts en aquests últims dies han jugat un partit de voleibol, mentre la resta dels seus companys s'entrenaven, això sí, de manera més fluixa que l'habitual. Amb això Cadenas ha volgut que els seus homes recuperessin les forces després del partit de Lliga de Campions disputat dijous davant l’Ivry.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana