11.10.2007 22:05

Losert amarga la nit als francesos (34-26)

Verónica Díez

El FC Barcelona d'handbol ha aconseguit el seu tercer triomf europeu en imposar-se a l´Ivry francès per 34 a 26. La porteria blaugrana ha estat l'autèntica protagonista de la nit, juntament amb un Iker Romero que no deixa de sumar gols (10).

El Barça es consolida en el primer lloc del seu grup després de guanyar l´Ivry al Palau. Els barcelonistes han marxat al descans amb un clar avantatge, 19 a 13. Però els francesos no han perdut l'esperança i han sortit a la segona meitat a la pista a resoldre el partit. Un encertat Venio Losert sota els pals ha fet que els blaugranes aprofitessin per marcar les distàncies al marcador.

Poc encert de l´Ivry amb vista a porteria

qm3d6780.jpgL´Ivry ha demostrat que el seu joc en defensa és impecable, encara que a la primera part no ha estat el seu fort, igual que no ho ha estat el seu encert amb el gol. Abalo ha estat el jugador més perillós per als blaugranes, i ja en els primers 26 minuts sumava cinc gols. El seu company Guilbert també ha plantat cara a la defensa barcelonista i ha fet quatre dianes. Però poc han pogut fer aquests dos jugadors, que han vist com els blaugranes els tancaven el pas i els seus llançaments exteriors acabaven a les mans de Kasper Hvidt. El Barça ha aconseguit la màxima diferència al marcador (+6) en l'últim segon, quan Jerome ha marcat el 19 a 13 que ha sentenciat el primer temps.

Els francesos marquen el seu terreny

QM3D6755.jpgLa segona part ha començat favorable als francesos, que han ajustat en la defensa. Tot i així, Jerome ha tornat a marcar per al seu equip. Venio ha estat l'home clau per als blaugranes en aquests 30 minuts, i és que el porter blaugrana ha frenat l'atac francès, que podia haver posat en problemes els de Manolo Cadenas. Els seus companys han aprofitat per augmentar la diferència de gols i en els últims moments han estat els clars dominadors del matx.

Iker Romero ha tornat a fer de les seves i s'ha convertit en el màxim anotador de la nit. El de Vitòria ha posat entre les cordes la forta defensa francesa i ha marcat 10 gols. I és que Romero és fins ara el golejador indiscutible del seu equip i un dels seus homes de referència.

FC BARCELONA, 34
US IVRY HANDBALL, 26

FC Barcelona: Kasper Hvidt, Jesper Noddesbo(3), Juanín García(2), Víctor Tomás(5), Rubén Garabaya (3), Jerome Fernández (3), Jonas Larholm- set inicial- Demetrio Lozano (4), Venio Losert, Crístian Ugalde (3), David Barrufet, Iker Romero (10), Eric Gull i Albert Rocas(1)

US Ivry Handball: Teddy Poulin(2), Luc Abalo(8), Dragan Pocuca, Alexander Buchmann(5), Fabrice Guilbert(9), Damir Smajlagic, Andrey Petro-set inicial- Cedric Loupadiere, Roman Guillard, Naim Sarmi, Zoran Martinovic, Ahmed Hadjali(1) i Remy Gervelas

Parcials: (5-2), (7-5), (10-8), (12-10), (15-11), (19-13), (24-18), (26-20), (27-22), (29-24), (31-26), (34-26)

Àrbitres: Andersen i Sodal