FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

10.10.2007 13:40

L´Ivry, gran potencial defensiu

Verónica Díez


El Barça s'enfrontarà aquest dijous a l’Ivry francès en l'últim partit d'anada de la primera fase de la Lliga de Campions. Si obtinguessin la victòria, els blaugranes veurien més a prop el pas a la fase següent.


Dijous a les 20.30 hores els de Manolo Cadenas afrontaran el seu tercer partit europeu a casa, davant l’Yvry. Els partits de tornada es jugaran entre el 7 de novembre i el 25 del mateix mes. D'aquests partits, els barcelonistes només en jugaran un com a locals (Karvina) i dos com visitants (Astrakhan i Ivry).

El segon entrenador de l'equip, Toni Gerona, ha analitzat l’Ivry per a Barça Tv i www.fcbarcelona.cat.

El Rival

“L’Ivry és un equip francès típic i l'any passat va quedar campió de la lliga francesa. Té una defensa molt dura que individualitza molt els aspectes defensius de les situacions d’un contra un. Això és la seva marca d'identitat: l'agressivitat amb la qual defensen i també l'agressivitat amb què juguen en atac”.

Els seus homes de referència

“Tenen un central, Guillaume, que ha estat aquí, jugant a l'Altea, i és molt bo en les situacions d'un contra un. També hi ha Luc Abalo, un jove extrem el joc de qual es troba entre el del nostre Albert Rocas i Víctor Tomás i que també pot jugar de lateral”.

Com ha de jugar el Barça

“Sobretot en atac hem de jugar amb molta velocitat, perquè, precisament per la seva individualitat en defensa, quan mouen la pilota amb velocitat, tendeixen a cometre errors defensius. A més, en defensa hem de ser molt agressius, igual que ells. Si nosaltres marquem un nivell alt en defensa i en atac som agressius en l'un contra un; penso que, realment, tenim jugadors més bons”.
L´Ivry, gran potencial defensiu
Millorar la imatge
Després del partit de la seva primera derrota de la temporada, Toni Gerona ha afirmat: “Arribem amb ganes de demostrar que el que va passar l'altre dia va ser un accident i que, evidentment, la bona línia que tenia l'equip fins aquell moment continuarà en els partits següents, sobretot en els de casa. Si guanyem aquí ens situem amb sis punts i amb la classificació per a la segona fase de la Champions League molt de cara”.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana