07.10.2007 18:24

Primera derrota de la temporada (37-33)

Verónica Díez

El Barça ha caigut a la pista del CAI Aragó per 37 a 33. Després d'una primera part favorable als de Manolo Cadenas (17-18), el CAI ha tornat al parquet i ha mostrat un joc impecable tant en defensa com en atac.

Els de Cadenas han encaixat la seva primera derrota a Saragossa. Els blaugranes s'han trobat un CAI més fort de l'habitual. Els de Kos no han perdonat i a mesura que passaven els minuts han anat creixent a la pista. Una altra vegada el Pavelló Príncipe Felipe ha vist com el Barça perdia els dos punts. I és que el factor pista ha jugat en contra dels blaugranes que, malgrat la derrota, han sabut lluitar fins al final.

Igualtat a la pista

La primera part ha estat igualada per als dos equips. El primer d'avançar-se al marcador ha estat el Barça, mitjançant Iker Romero des de la línia de 7 metres. A partir d'aquest moment la diferència de gols entre CAI i Barça ha estat de dos com a màxim.

Les protagonistes d'aquesta primera part han estat les defenses dels dos conjunts. I és que ha estat pràcticament impossible fer-se un forat entre la muralla defensiva tant dels aragonesos com dels blaugranes, cosa que ha obligat a optar, en la majoria dels casos, pel tir exterior. Albert Rocas, de penal, ha sentenciat la primera part amb un 17 a 18 favorable als de Cadenas.

Volta al marcador

El CAI ha sortit a la pista a donar-ho tot i en un minut s'ha posat per davant al marcador (19-18). Els de Saragossa han mantingut la seva gran força defensiva i han augmentat la velocitat en l'atac. Amb això, han anat a poc a poc a l'hora d'allunyar-se dels blaugranes fins a aconseguir la màxima diferència del partit amb un 32 a 25. Davant d’aquesta situació, el Barça ha reaccionat i, amb un parcial de 0-4, ha estat a punt d'aconseguir la victòria.

La tensió ha anat augmentant entre els de Cadenas i això s'ha vist reflectit en la successió d'exclusions dels blaugranes: primer Víctor Tomàs (2), després Romero i, finalment, Noddesbo. El tècnic blaugrana també ha rebut una targeta groga.

Kasper Hvidt s’hi ha deixat la pell i ha defensat aferrissadament els tres pals blaugranes. Iker Romero ha marcat 10 gols i torna a ser el màxim golejador del seu equip.

CAI ARAGÓ, 37
FC BARCELONA, 33

CAI Aragó: Vatne (1), Sorrentino (1), Pablo Hernández, Borges (3), Cartón (5), Arrhenius (4), Stankovic (6)- set inicial- Sorli (2), Víctor Álvarez, Krivokapic, Prendes, Zaky (10), Doder (5) i Lapagne.

FC Barcelona: Juanín García (5), Rubén Garabaya (4), Jerome Fernández (2), Iker Romero (10), Jonas Larholm (1), Albert Rocas (5), Kasper Hvidt- set inicial- Jesper Noddesbo (4), Víctor Tomás (1), Demetrio Lozano (1), David Barrufet, Joan Cañellas, Eric Gull i Cristian Ugalde

Parcials: (2-2), (6-5), (8-9), (11-11), (14-14), (17-18), (21-20), (25-22), (28-25), (32-26), (33-29), (37-33).

Àrbitres: Oscar Raluy López i Ángel Sabroso Ramírez