FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

05.10.2007 21:18

“Estarem més frescos”

Verónica Díez


El Barça s'ha entrenat aquest divendres per última vegada abans d'enfrontar-se, diumenge que ve, al CAI Aragó. L'entrenament ha estat “de recuperació” ja que fa diverses setmanes que els blaugranes suporten un gran esforç físic.


Els de Manolo Cadenas s'enfrontaran al CAI Aragó aquest diumenge a les 17.30 h després d'aconseguir el seu segon triomf a la Lliga de Campions davant l’Astrakhan rus. Segons Manolo Cadenas, els barcelonistes “diumenge hem d’estar més frescos que ahir contra l’Astrakhan; es va acusar l'esforç de la competició, sobretot dels entrenaments". A més, l'entrenador ha afegit: "Avui calia recuperar, tenim molt de cansament acumulat i, llevat dels més joves, que han jugat un mica a la pista, els altres han fet un entrenament de recuperació”.

El CAI, una defensa potent

El CAI Aragó és un equip més que conegut per als blaugranes. La temporada passada els blaugranes van perdre els dos punts a la seva pista (30-28), però al Palau Blaugrana no van fallar i van aconseguir la victòria (37-35). Aquest any els dos equips ja s'han vist les cares a la Lliga dels Pirineus, i els de Manolo Cadenas van vèncer els aragonesos per 21 a 20.

Per al tècnic blaugrana, els de Saragossa són “un equip a l'alça. La temporada passada ja ens van guanyar a casa seva, i precisament això és una cosa que hem de tenir en compte per estar encara més motivats. Compten amb una defensa molt poderosa (6-0) i una zona central amb molta solidesa. En atac té uns jugadors no gaire grans però sí molt àgils. A més, és un equip amb una riquesa tàctica gran”.

“Hem de jugar al nostre ritme”

Els blaugranes es troben amb un gran estat d'ànim en veure que les coses els somriuen ja que fins ara no han encaixat cap derrota en els partits disputats.

Manolo Cadenas té clar com han de jugar els seus homes davant el CAI : “Hem de jugar al nostre ritme. Ells també defensen 6-0 i tenen un joc molt similar al nostre. Hem de jugar com juguem habitualment".
“Estarem més frescos”
Bon ambient a la pista
L'entrenament d'avui ha estat molt més suau que de costum per als blaugranes. A la pista s'ha pogut veure els de Cadenes divertint-se, jugant un partit de voleibol. Després, en tres grups diferents, cadascun ha seguit una preparació específica (porters, joves i habituals de partits).

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana