FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

03.10.2007 12:00

“Hem de jugar amb paciència”

Verónica Díez


El Barça s'enfrontarà aquest dijous a l’Astrakhan en el seu segon partit de competició europea. Els dos equips van aconseguir superar el seu primer partit de manera còmoda i afronten aquest matx amb més força i optimisme.


Empatats a punts però amb una diferència de 8 gols, els dos equips encapçalen la taula de classificació del seu grup. Però demà dijous els blaugranes comptaran amb el suport de l'afició barcelonista per marcar les distàncies.

El segon entrenador de l'equip, Toni Gerona, ha analitzat l’Astrakhan per a Barça TV i www.fcbarcelona.cat.

El rival

“L’Astrakhan és un equip típic rus, amb jugadors grans. A diferència dels últims anys, han aconseguit un ritme de joc molt alt i, de fet, el resultat de la primera jornada europea davant l’Ivry (29-22) va ser tota una sorpresa”.

Els seus homes de referència

“Com a punt fort tenen el seu central, Gorvaticov, que és un jugador amb molta experiència i que dirigeix molt bé el joc. Després compten amb dos extrems molt ràpids i que busquen constantment les situacions clares de llançament en el contraatac”.

Com li ha de jugar el Barça

“Hem de jugar amb paciència. És un equip les primeres opcions d'atac del qual són molt clares, tot i que quan la defensa s'ajusta opten per l'atac en llarg i es precipiten en els llançaments exteriors. Tenen una defensa molt dura, però si aconseguim donar certa continuïtat al joc es desmunta ràpidament”.

“Hem de jugar amb paciència”
“L'equip arriba molt bé”
Segons Toni Gerona “l'equip arriba molt bé després de la primera victòria europea davant el Karvina i guanyar de 15. Realment el que necessitem és assegurar els dos pròxims partits a casa per després buscar un triomf al seu camp i assegurar-nos, així, el primer lloc del grup”.


Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana