26.09.2007 20:15

No els poden aturar (35-28)

Meritxell Infante

El Barça d’handbol continua imparable. La victòria al Palau davant el Valladolid per 35 a 28 consolida els blaugranes al capdavant a la classificació de la lliga Asobal. Els de Manolo Cadenas han fet disfrutar al Palau amb un gran joc ofensiu.

El Barça de Manolo Cadenas ha tornat a demostrar el gran nivell amb el qual està afrontant aquest inici de la temporada. La victòria al Palau davant el Valladolid, un dels seus rivals directes en la lluita pel títol, ha estat tota una lliçó d’handbol ofensiu que ha captivat el públic. Però la solidesa defensiva ha estat la base per superar els de Juan Carlos Pastor a la segona part.

El Valladolid, amb iniciativa

QM3D9901.jpgEl Valladolid ha vingut al Palau amb intenció de donar la sorpresa i ha fet una sortida molt sòlida. Els de Pucela han plantat cara en els primers minuts i els blaugranes no marcaven diferències fins al minut 16 (12-9). Les imprecisions han caracteritzat aquests primers minuts però els de Cadenas han aconseguit controlar el joc i el marcador i ja guanyaven de quatre gols al descans (20-16).

Barrufet, impecable

QM3D0001.jpgA la segona part, els blaugranes han sortit a sentenciar i en tres minuts han ampliat la distància a sis gols (22-16) però el Valladolid no ha llançat encara el partit i ha tornat a reduir les diferències. L’actuació dels porters ha estat molt destacada. Barrufet, que havia sortit al final de la primera part, ha jugat a gran nivell amb 16 aturades, tres d’elles davant de llançaments de penal. La defensa blaugrana també ha estat vital per a la victòria. Iker Romero, amb vuit gols, i els extrems Juanín, Tomás i Rocas, amb cinc dianes cadascun, han posat la resta perquè el partit davant el Valladolid fos un nou festival de talent blaugrana.

La fitxa
FC BARCELONA, 35
BM VALLADOLID, 28

FC Barcelona: Hvidt, Noddesbo (3), Juanín (5), Tomás (5), Garabaya (2), Lozano (3), Jerome (4), Ugalde, Barrufet, Cañellas, Romero (8), Larholm, Gull, Rocas (5)

BM Valladolid: Sierra, Prieto, Fernández, Antonio, López (2), Martínez, Lorger, Milosavjlevic (5), Delgado (1), Puig (2), Perales (2), Muratovic (6), Entrerríos (3), Biblija (3)

Parcials cada 5 minuts: 3-2, 8-7, 11-9, 14-11, 17-14, 20-16 (descans), 22-18, 24-19, 27-21, 28-23, 33-27, 35-28.

Àrbitres: Muro San José i Rodríguez Murcia