22.09.2007 21:27

Victòria d’escàndol (18-35)

El Barça de Manolo Cadenas consolida el seu joc després d’una espectacular victòria a la pista de l’Arrate per un contundent 18 a 35. Els blaugranes han dominat l’enfrontament de principi a fi i consoliden el liderat a la lliga.

El Barça visitava la pista de l’Arrate amb ganes de millorar respecte el partit anterior davant el Teucro, que van guanyar per 10 gols (41-31). I ho han aconseguit amb una victòria sense pietat per 17 gols de diferència davant l’equip basc (18-35) i a domicili. La nova defensa que Manolo Cadenas havia preparat després de la baixa de Nagy ha funcionat a la perfecció i els bascos s’han estavellat una vegada rera una altra davant el 6-0 dels blaugranes.

Domini des del primer moment

Un parcial 1 a 6 marcava la diferència de bon principi, però les distàncies no han deixat d’augmentar. L’encert defensiu blaugrana ha frenat amb seguretat la primera línia de l’Arrate, que també es trobaven amb un Kasper Hvidt segur sota pals, amb 21 aturades. Al descans, el marcador reflectia l’àmplia diferència entre tots dos equips. Onze gols de diferència deixaven clar qui manava al partit.

No només la defensa era impecable, l’atac blaugrana ha resultat letal. Set gols de contraatac donaven ales a l’equip, que ha tingut en Albert Rocas el seu màxim realitzador amb set dianes. Iker Romero amb cinc i Garabaya, Noddesbo i Tomás, amb quatre, han estat altres dels jugadors més destacats en atac.

Màxima diferència final

Tot i la renda que ja portaven de la primera part, els de Cadenas no han afluixat el ritme i han continuat millorant els seus registres. A falta de 15 minuts per al final, els blaugranes han arribat a la màxima diferència del partit, 17 gols (10-27), una renda que ja no han deixat escapar i que ha acabat sent la definitiva. Barrufet, que ha jugat els darrers minuts, ha mantingut el llistó posat pel seu company amb set aturades.

Amb aquesta contundent victòria, el Barça d’handbol es consolida encara més com a líder a la Lliga Asobal i confirma fora de casa la solidesa que ja va demostrar al Palau.

La fitxa
JD ARRATE, 18
FC BARCELONA, 35

JD Arrate: Vuçinic (Malumbres, ps.), Ivo Díaz (4), Vargas, Berrios (3), Salaberria, Carou, Rudovic (1), Jurkiewicz (2), Unai Arrieta (3), Stefanovic, Kobine (3), Garate (1), Cutura (1).

FC Barcelona: Kasper (Barrufet, ps), Noddesbo (4), Juanín (3), Tomás (4), Garabaya (4), Lozano (1), Jerome (3), Ugalde (1), Cañellas (1), Romero (5), Larholm (2), Rocas (7)

Parcials cada 5 minuts: 1-3, 2-7, 2-9, 4-12, 5-16, 8-19 (descans); 9-21, 10-25, 11-23, 14-29, 15-31, 18-35.

Àrbitres: Merino i Moyano