15.09.2007 21:17

Debut amb golejada (41-31)

Meritxell Infante

El Barça de Manolo Cadenas ha debutat en competició de lliga amb una contundent victòria al Palau davant el Teucro per 41 a 31. Els blaugranes han patit a la primera part però han fet valer la seva superioritat per endur-se la victòria.

El Barça d’handbol ha començat amb bon peu la seva participació a la Lliga Asobal. Els homes de Manolo Cadenas s’han imposat al Teucro al Palau per 41 a 31, deu gols de diferència, però, que no reflecteixen el que ha costat als blaugranes fer-se amb el domini absolut del joc. Els blaugranes han defallit en defensa en la primera part, però la recta final en atac ha decidit el partit amb solvència pels de Cadenas.

Problemes defensius

QM3D9747.jpgEls blaugranes han sortit amb molta empenta i als quatre minuts ja guanyaven de tres gols (4-1). Tres contraatacs consecutius de Jesper Noddesbo donaven l’avantatge inicial als de Cadenas. El Barça imposava el seu ritme en els primers minuts, però a partir del minut 15, un parcial 0-4 dels gallecs posava l’empat a 11 al marcador al minut 19. La defensa blaugrana perdia consistència i els gallecs ho han aprofitat per tornar a ficar-se al partit. Al descans, el conjunt culer marxava amb dos gols d’avantatge, 18 a 16, després d’un bon contratac de Cristian Ugalde.

Final amb festival golejador

A la segona part, els de Cadenas no han donat més de cinc minuts de marge al seu rival. Els parcials a favor del Barça han anat cada vegada a més i al minut 15 ja guanyava de cinc gols, 30 a 25. Només el pivot Benaches, màxim golejador del Teucro amb set gols, mantenia el seu equip al marcador però a certa distància.

QM3D9716.jpgEn els darrers minuts, amb l’equip gallec més minvat de forces, els blaugranes han viscut el seu festival de gols, amb un parcial 9 a 3. Els gols al contraatac, repartit entre extrems i pivots barcelonistes, han fet les delícies dels seguidors del Palau, que han pogut disfrutar amb el millor Barça després dels problemes defensius de la primera part. Els blaugranes també han demostrat la solvència de la seva àmplia plantilla per superar els contratemps de certs moments del partit.

La fitxa
FC BARCELONA, 41
SD TEUCRO, 31

FC Barcelona: Kasper, Noddesbo (7), Juanín (6), Tomás (3), Garabaya (4), Jerome (4), Romero (6) –set inicial- Losert, Lozano (1), Ugalde (3), Cañellas (2), Larholm (1), Gull (1), Rocas (3)

SD Teucro: Bozic, Backovic (7), Vigo (4), Dasilva (3), Carrera (2), Benaches (7), Curuvija (3) –set inicial- Guardiola (1), Fontenla (2), Jeraj, Dokic (2), López

Parcials cada 5 minuts: 6-3, 8-5, 11-9, 12-12, 15-14, 18-16 (descans); 22-21, 27-24, 30-25, 32-28, 36-29, 41-31

Àrbitres: Fernández Pérez – García Rodríguez