FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

03.09.2007 14:05

Un altre banc de proves

Meritxell Infante


La Lliga dels Pirineus ha estat un nou banc de proves per al Barça de Manolo Cadenas. A més d’aixecar el primer títol de la temporada, el tècnic blaugrana ha pogut provar nous sistemes per diversificar el joc del seu equip.


El Barça de Manolo Cadenas ha fet un pas més en el seu camí per aconseguir el nivell desitjat abans que comença la competició. A més del primer títol de la temporada, La Lliga dels Pirineus ha estat un banc de proves més per al tècnic blaugrana, que ja ha pogut comptar amb tots els seus jugadors sobre la pista. Després d’aquest torneig, Cadenas vol encara més: “No posaré cap límit a l’excel•lència. Està clar que estem bé però com a equip sempre hem de buscar alguna cosa millor i hem de millorar alguns aspectes”.

El tècnic blaugrana espera encara els grans rivals per al seu equip. “Hem de valorar el nostre joc quan tinguem al davant els grans equips d’Europa i de la lliga” afirmava amb prudència Cadenas. “El Nimes és un bon equip i a casa nostra és més difícil que puguin plantar-nos cara”.

La defensa 5-1

Tot i l’exigència, Cadenas va acabar satisfet amb el triomf blaugrana davant el Nimes. “Guanyar en 60 minuts té mèrit, però deixar-ho pràcticament sentenciat en el primer temps en té més”, sentenciava el tècnic lleonès. Un dels aspectes amb els quals Cadenas va quedar més satisfet va ser la defensa 5-1, amb Nagy al centre de la defensa i Ugalde per davant com a avançat. “Ha tingut molt de mèrit, aquesta tasca. En això s’ha basat el resultat final”.

Cadenas havia provat aquesta defensa amb Larholm i Cañellas, que no són especialistes. El retorn de Cristian Ugalde del Mundial júnior li ha donat l’oportunitat de convertir-se en l’avançat de la defensa ja en el set inicial. “Estic bastant sorprès. No havia entrenat res amb Cadenas i ha apostat per mi en el 5-1. Crec que he respost bé, espero continuar així força minuts i entrar a les convocatòries”, afirmava content el jove extrem blaugrana.
Foto: Ignasi Paredes
Foto: Ignasi Paredes
S’acosta el debut al Palau
La tornada de la prèvia de la Lliga de Campions serà l’esperat debut per a Manolo Cadenas al Palau davant la seva nova afició. Tot i que el tècnic de Lleó intenta viure amb naturalitat els nous esdeveniments, Cadenas afirma que per a ell “serà un dia especial”.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana