02.09.2007 18:16

Campió de la Lliga dels Pirineus

Meritxell Infante

El Barça d’handbol s’ha proclamat campió de la Lliga dels Pirineus de manera brillant. Els de Cadenas han superat l’USAM Nimes a la final per un contundent 36-26.

El nou Barça de Manolo Cadenas ha aconseguit el seu primer títol aquesta temporada. L’equip d’handbol ha aixecat el trofeu de la Lliga dels Pirineus, en imposar-se amb autoritat a la final davant l’USAM Nimes per 36 a 26.

L’equip blaugrana ha sortit molt concentrat i amb molta intensitat en aquesta final davant el Nimes. Els de Cadenas eren conscients que l’equip francès intentaria donar la sorpresa i per això no han donat marge al seu rival. Amb un parcial 6-0, els blaugranes aconseguien el primer avantatge considerable al minut 17 (10-4). Els francesos han intentat reaccionar però la defensa 5-1 que ha plantejat Cadenas, amb Cristian Ugalde com a avançat, ha funcionat amb eficàcia davant l’atac del Nimes. Al descans, els blaugranes ja guanyaven de set gols, 18 a 11.

Continuïtat a la segona part

lliga_pirineus_1.JPGA la segona part, el Barça ha mantingut la intensitat. El tècnic blaugrana ha continuat amb les rotacions i ha fet jugar tots els seus homes. Els francesos han estat incapaços de reduir les distàncies que s’han ampliat i han arribat als onze gols. Els blaugranes han volgut imprimir velocitat al partit amb contraatacs continus que no sempre acabaven en gol. Els jugadors barcelonistes han intentat també oferir espectacle al públic d’Igualada, com Nagy i Tomás que s’han inventat un gol de fly amb vaselina. La victòria ha estat contundent, 36 a 26, un resultat que deixava clara la superioritat blaugrana davant l’equip francès.

Iker Romero, millor jugador

En l’entrega de trofeus, Iker Romero s’ha endut el premi al millor jugador de la Lliga dels Pirineus, mentre que el màxim golejador i el millor porter han estat dos jugadors del Nimes, Saurina i Jovicic.

La fitxa
FC BARCELONA, 36
USAM NIMES, 26

FCB: Kasper, Noddesbo (5), Tomás (5), Ugalde (4), Romero (4), Nagy (4), Larholm –set inicial- Losert, Juanín (3), Garabaya (3), Lozano (2), Jerome (1), Cañellas (1), Gull (1), Rocas (3)

NIMES: Idrissi, Chevalier (1), Haon (1), Saurina (5), Scaccianoce (1), Ventre, Oskarsson (5) – set inicial- Jovicic, Fernández (3), Malesevic (2), Kabengele (3), Derbier (1), Perreneau (1), Boubabiou, Rosier (3)

Parcials cada 5 minuts: 2-2, 6-4, 8-4, 11-5, 15-9, 18-11 (descans) 20-15, 24-17, 27-19, 30-21, 33-23, 36-26

Àrbitres: Breto i Huelín