01.09.2007 22:43

FC Barcelona, 21 – CAI Aragó 20 (final)

Meritxell Infante

El FC Barcelona s’ha classificat per jugar la final de la Lliga dels Pirineus davant el Nimes després d’imposar-se en el segon partit davant el CAI Aragó per 21 a 20. L’equip aragonès ha plantat cara però els blaugranes s’han imposat amb autoritat.

Els homes de Manolo Cadenas han disputat el seu segon partit del dia després de més d’una hora d’aturada, mentre jugaven Paris Handball i CAI Aragó, partit on s’ha imposat el conjunt aragonès. Els blaugranes han començat el partit amb falta de ritme i això ho ha aprofitat el CAI per dur la iniciativa en el joc. Els quatre gols de Noddesbo en els primers deu minuts mantenien els blaugranes dins el partit, tot i que els de Saragossa han arribat a guanyar de tres gols (6-9). Els de Cadenas han reaccionat abans del descans i s’han posat per davant en el marcador (13-12).

A la segona part, Lapajne ha oposat resistència sota davant els llançaments blaugranes. La reaparició d’Albert Rocas després de la lesió ha donat aire a l’equip i els de Cadenas han començat a marcar la diferència, amb un màxim avantatge de tres gols a cinc minuts del final (20-17). Els blaugranes han acabat sentenciant per només un gol, amb una tímida reacció final dels de Saragossa, i jugarà la final aquest diumenge (17h, Canal 33) davant el primer classificat del grup A, l’USAM Nimes.
La fitxa
FC BARCELONA 21
CAI ARAGÓ 20

FC BARCELONA: Losert, Noddesbo (4), Juanín (2), Tomás (1), Lozano (1), Ugalde, Nagy (1) –set inicial- Barrufet, Garabaya (1), Fernández (4), Cañellas, Romero (4), Gull (1), Rocas (2)

CAI ARAGÓ: Hernández, Sorli (1), Sorrentino (2), Ortega (1), Cartón (4), Arrenhius, Doder (5) – set inicial- Lapajne, Vatne, Álvarez (1), Krivokapic, Rodriguez Prendes (1), Borges (1), Zaky (1), Stankovic (3)

Parcials cada 5 minuts: 4-4, 6-7, 11-11, 13-12 (descans); 13-13, 16-15, 19-16, 21-20.

Àrbitres: García Fernández i Pastor Gamón