FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

23.08.2007 17:03

Cadenas: “L’equip va adquirint la forma”

Meritxell Infante


L’equip de Manolo Cadenas afronta nous partits de pretemporada, aquesta vegada a Alemanya. Els blaugranes continuen la seva evolució en positiu i ja estan treballant en aspectes concrets del joc després del primer amistós.


Els entrenaments de l’handbol blaugrana van guanyant cada dia en intensitat i exigència. Els homes de Manolo Cadenas estan oferint una màxima entrega en cada sessió, i es fa notar. “A mesura que avança la pretemporada ha d’avançar el nivell de joc, l’exigència, per anar fent-ho cada vegada millor i, si pot ser, de manera lineal”, opina el tècnic blaugrana. “Veient els entrenaments tinc la sensació que l’equip va adquirint la forma, es va trobant amb el joc d’equip. Espero que juguem a un nivell més alt”, afegeix.

Treballant la defensa

El primer partit de la pretemporada, davant el Logronyo, va servir per saber quins aspectes del joc calia millorar. “Hem insistit més en la defensa. La forma d’atacar va ser força acceptable, les idees tàctiques anaven per bon camí. En defensa, però, vam tenir errors no només per falta d’intensitat, sinó perquè va faltar entendre què s’havia de fer en cada moment, sobretot en les inferioritats numèriques”, explica Cadenas, que també assegura haver notat la millora en els entrenaments d’aquesta setmana.

Els partits a Alemanya

L’equip blaugrana viatja aquest dijous a Alemanya per disputar diversos partits amistosos. Divendres els de Cadenas participen en un quadrangular a Giessen davant el Pfadi Winterthur, el HSG Wetzlar i el TV Huttenberg, i dissabte s’enfronten al TV Kirchzell a Elsenfeld. Aquesta experiència aporta aspectes interessants a la preparació dels blaugranes. “Es juga amb més duresa, amb menys exclusions que a la Lliga espanyola. L’equip necessita augmentar la seva intensitat i la seva agressivitat en aquest aspecte, jugarem amb equips durs”, conclou el tècnic blaugrana.
Cadenas: “L’equip va adquirint la forma”
Rocas i Ugalde, les absències
L’expedició blaugrana no ha pogut comptar amb la presència d’Albert Rocas, lesionat, i Cristian Ugalde, que ha acabat la seva participació al Mundial Júnior amb la selecció espanyola en cinquena posició.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana