FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

19.08.2007 12:53

Bones sensacions al debut

Verónica Díez/Meritxell Infante


El primer amistós de pretemporada va donar les primeres pistes a Manolo Cadenas per saber com funciona el seu nou equip. Cal continuar treballant per arribar en condicions òptimes a la prèvia europea davant el Braga.


Era el primer partit del nou Barça de Manolo Cadenas i les sensacions van ser bones. Els blaugranes van fer una gran primera part, però en la segona es va notar l’esforç físic, i és que encara els falta agafar el rodatge necessari. “Portem gairebé 20 dies treballant junts i ara ens falta agafar la dinàmica de partits”, comentava David Barrufet. La resistència física es va ressentir a la segona part i la humitat del pavelló va passar factura als blaugranes després de l’esforç de la primera part.

L’anàlisi de Cadenas

manolo.jpgManolo Cadenas feia un balanç positiu del primer test del seu nou equip. “Al primer temps hem donat una bona impressió de joc i en el segon hem demostrat que cal entrenar molt i bé per arribar en forma al partit de la prèvia contra el Braga”, analitzava Cadenas.

El nou tècnic blaugrana incideix molt en aconseguir treballar de manera col•lectiva i encara s’ha de continuar treballant en aquesta línia: “A vegades no només és la disposició del grup a treballar de manera col•lectiva, és saber com fer-ho. Això costa treball, buscar al company i saber quan ha d’ajudar”, explica Cadenas. “Estic segur que ho anirem aconseguint perquè hi ha una bona predisposició de tots els jugadors i requerirà més temps però s’aconseguirà”, afegeix.

Els debutants, satisfets

Tots els nous jugadors van disposar de minuts per debutar i tots ells es van mostrar contents de poder lluir la samarreta blaugrana. Per a Lozano, “és una cosa que ja coneixia, però ja tenia ganes d’aquesta nova etapa”. Garabaya també estava satisfet: “Tenia moltes ganes de debutar, porto molt de temps esperant aquest moment”. Per al català Rocas, “ha estat un moment especial, d’aquests que sempre vols que arribi i tot i que no és un partit oficial però si que les primeres sensacions són molt bones. Pensava que estaria molt nerviós perquè és el que sempre he desitjat però m’he sentit còmode.”
Bones sensacions al debut
Noddesbo, a punt de la recuperació
Jesper Noddesbo va poder gaudir de minuts en el primer partit dels blaugranes. Al danès li van permetre jugar amb una mascareta que protegia el seu nas trencat. Però el pivot blaugrana espera poder jugar ja el proper compromís a Alemanya sense la necessitat de la protecció.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana