FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

08.08.2007 19:37

La integració de l’equip, a punt

Gustau Galvache/Meritxell Infante


Després dels primers dies de stage a Andorra, els jugadors del Barça d’handbol comencen a sentir-se com una pinya. Veterans i nouvinguts treballen ja amb plena coordinació per seguir les ordres de Manolo Cadenas.


L’equip d’handbol ha fet la primera valoració de l’stage de pretemporada a Ordino en una roda de premsa celebrada amb el president del Comú d’Ordino, Enric Dolsa, com a amfitrió. Aquests dies a Andorra estan donant els seu fruits. “La gent s’ha integrat perfectament. Jo crec que ja som un equip veterà en la relació entre nosaltres. Podríem dir que tot i que portem una setmana de feina sembla que portem més temps”, assegura el capità David Barrufet.

ordino_2.JPGDesprés d’aquesta ràpida integració, el següent objectiu és assimilar els conceptes que vol el tècnic pel que fa al joc. Per a Manolo Cadenas, “el més important és que l’equip tingui clar com ha de jugar, que en totes les fases del joc cada jugador sàpiga què ha de fer en cada moment, i que tots pensem de la mateixa manera quan es produeixen accions en el joc.”

La preparació física no para

ordino_aerobic.JPGLa coordinació i la comunió s’està treballant intensament en la preparació física. Al matí, els blaugranes es divideixen en dos grups. Mentre uns s’exerciten al camp de futbol, els altres treballen al gimnàs. A més l’activitat de màquines i peses, la preparació física inclou classes d’aeròbic sota la direcció de la monitora Regina Llorens, que està fent suar de valent els blaugranes.
La integració de l’equip, a punt
Ugalde, amb la selecció júnior
L’única absència d’aquest stage és la del jugador Cristian Ugalde. El jove blaugrana es troba concentrat amb la selecció júnior per participar en el proper Mundial de la categoria, que es disputarà del 13 al 26 d’agost a Macedònia.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana