FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

08.08.2007 12:25

Un oasi per treballar

Gustau Galvache/Meritxell Infante


El Barça d’handbol aprofita la tranquil•litat de la localitat andorrana d’Ordino per treballar amb totes les comoditats que ofereix l’indret escollit. Els homes de Manolo Cadenas disfruten de completes instal•lacions per a la pràctica esportiva.


La localitat d’Ordino ofereix al Barça d’handbol un espai adient per treballar durant aquests cinc dies de stage a Andorra. Aquesta és l‘única concentració que faran els blaugranes en aquesta pretemporada, per la qual cosa la secció ha triat un indret que recull tots els requisits necessaris per acumular energies amb vista a l’inici de temporada.

Uns dies a la muntanya

ordino_6.JPGLa Vall d’Ordino, a 1.400 metres d’alçada, acull un tipus de turisme tranquil i familiar, molt idoni per a un equip que està de pretemporada. “Acostumem a fer una setmana a muntanya. La preparació aquí és molt millor, i el descans també, amb temperatures més baixes. Ordino és una parròquia molt tranquil•la, el nucli del poble és molt petit. Aquí no hi ha grans aglomeracions ni moltes botigues, és un poble per descansar”, explica el secretari tècnic Enric Masip.

Unes instal•lacions adequades

ordino_5.JPGEl treball dels de Manolo Cadenas es desenvolupa en tres espais diferents. Al pavelló esportiu d’Ordino hi té lloc el gruix dels entrenaments, sobre una pista ben condicionada amb parquet, on el tècnic blaugrana dirigeix les sessions amb pilota. La part de treball físic es desenvolupa en dos espais: el camp de futbol, on fan cursa, i el centre esportiu, on desenvolupen la part de musculació amb el suport de les màquines.
Un oasi per treballar
L’Hotel Coma, centre d’operacions
Els blaugranes passen aquests dies a l’Hotel Coma d’Ordino. En aquest allotjament de tradició familiar, els homes de Manolo Cadenas troben la tranquil•litat necessària per descansar després de les intenses sessions d’entrenament.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana