FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

05.08.2007 19:02

Comença l’estada a Ordino

Meritxell Infante


El Barça d’handbol s’ha desplaçat aquest diumenge cap a la localitat andorrana d’Ordino per realitzar una estada de preparació de pretemporada. Els homes de Manolo Cadenas faran doble sessió diària per posar-se a punt.


L’equip d’handbol blaugrana inicia la segona etapa de la pretemporada. Després d’uns primers dies a Barcelona, entrenant a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, els blaugranes s’han desplaçat aquesta tarda cap a Ordino (Andorra), on realitzaran una estada fins divendres. En aquests dies, a una temperatura més fresca, intensificaran la feina i també podran aprofitar perquè l’equip es conegui millor.

Doble sessió diària

El pla de feina previst per a aquests dies en terres andorranes és de dues sessions diàries. Pel matí, una sessió física, amb peses al gimnàs, i per la tarda, treball a la pista amb pilota. L’única excepció serà dimecres, que totes dues sessions seran de treball físic. Durant aquests dies Manolo Cadenas no té previst encara jugar cap partit, l’equip encara s’està formant després de l’àmplia renovació feta.
Comença l’estada a Ordino
Dimecres, recepció amb la premsa
El dimecres dia 8 està previst que es faci una roda de premsa amb el Comú d’Ordino en la qual s’atendrà als mitjans de comunicació, amb la presència del tècnic Manolo Cadenas i alguns dels jugadors blaugranes.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana