FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

03.08.2007 13:56

Continua la preparació física

Meritxell Infante


La preparació física de l’handbol serà clau per afrontar una temporada intensa i plena de canvis. Els homes de Manolo Cadenas s’han de posar ràpidament a punt per encarar els primers partits importants.


El Barça d’handbol continua la preparació de pretemporada amb dobles sessions d’entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. Els blaugranes han continuat amb les proves físiques. A primera hora del matí s’han sotmès a una analítica, per fer després un circuit físic a la pista. Si el primer dia comprovaven la capacitat aeròbica dels jugadors, aquesta segona prova serveix per mesurar la capacitat anaeròbica, amb un control de les pulsacions després de l’esforç físic. Combinant els resultats de tots dos tests, els tècnics podran determinar quin treball més específic ha de fer individualment cada jugador.

La pretemporada física

L’equip de Manolo Cadenas té per endavant un mes molt intens, si vol arribar en condicions al primer partit oficial, el 29 d’agost, amb la prèvia de la Lliga de Campions davant el Braga. És per això que la feina amb pilota començarà abans del que és habitual, però els jugadors ja han treballat l’exercici físic per la seva banda durant el mes de juliol. El preparador físic, Toni Rubiella, ha adaptat la feina a aquesta situació: “Busquem que els jugadors adquireixen el millor grau de forma que sigui possible. Fa que canviem el pla de treball. La pilota apareix abans del que potser apareixia en altres circumstàncies. L’important vindrà els mesos posteriors i aleshores també hem de planificar en funció d’això.”
Continua la preparació física
Primeres fotos d’equip
L’equip ha aprofitat el primer dia d’estar tots junts per fer-se les fotos individuals i d’equip que es fan a començament de temporada. Així, els jugadors nous han vestit per primera vegada la samarreta blaugrana amb el nom a l’esquena. L’equip d’handbol estrena equipació aquesta temporada.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana