FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

02.08.2007 14:07

Comença la pretemporada

Meritxell Infante


El Barça d’handbol ha donat el tret de sortida a la pretemporada ple de cares noves. El tècnic Manolo Cadenas ha tingut per primera vegada a disposició els seus jugadors per donar les primeres directrius de l’any.


L’equip d’handbol blaugrana ha transcorregut el seu primer dia de pretemporada a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí amb moltes novetats. El tècnic Manolo Cadenas ha començat a donar les primeres instruccions als nous jugadors, amb l‘única absència de Juanín García, per motius personals.

Inici físic

Pretemporada_handbol_2.JPGEl treball de la primera sessió ha estat totalment físic, però sense forçar encara la màquina. El primer pas consistia a comprovar la capacitat de recuperació dels jugadors després de les vacances, a través la realització del test 8, amb el qual el metge de la secció, Josep Antoni Gutiérrez, controlava l’estat dels blaugranes. El següent pas consistia en una cursa pel camp, controlats pel preparador físic Toni Rubiella, mentre uns quants treballaven al gimnàs.

Vells coneguts

Són sis els nous jugadors que s’han incorporat des d’avui a la disciplina blaugrana. Amb l’excepció de Noddesbo, que prové de la Lliga danesa, tots tenen llarga experiència la Lliga Asobal i entre ells han coincidit en altres equips o a la selecció. Els veterans com David Barrufet tenen la missió de fer d’amfitrions. “Amb l’ajuda dels que fa més temps que som aquí, hem de fer que els nous s’adaptin al més aviat possible per facilitar la feina a Cadenas. Això ho farem fàcilment. La setmana que ve estarem tots adaptats com si ens coneguéssim de fa molts anys”, comenta el capità blaugrana.
Comença la pretemporada
A la tarda, pilota
Si al matí la feina dels blaugranes consisteix en cursa, a la tarda els de Manolo Cadenas fan peses i comencen ja a treballar amb pilota sobre la pista.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana