FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

31.07.2007 19:34

Les dues darreres incorporacions de l’handbol

Meritxell Infante


Eric Gull i Albert Rocas han estat presentats com a nous jugadors del Barça d’handbol. Les dues darreres incorporacions per a l’equip de Manolo Cadenas aporten il•lusió, competitivitat i una gran experiència.


Eren les dues novetats de l’equip d’handbol que quedaven per presentar oficialment davant els mitjans de comunicació. Eric Gull i Albert Rocas han formalitzat els seus contractes amb el FC Barcelona i a partir de dijous començaran a treballar per preparar la nova temporada.

Un argentí a l’handbol

fzue0302.jpgLa procedència de tots dos jugadors aporta simbolisme al seu fitxatge. Per l’argentí Gull, fitxar pel Barça “és el somni de tota la meva vida i de tot un país, el que hem somiat molts nens”. Gull no és el primer argentí al club, però sí el primer de la secció handbol, un esport amb menys tradició al seu país que el futbol o l’hoquei patins. Però com a gran treballador que és, Gull promet “lluita i ganes”. “M’esforçaré al màxim com he fet en tots els equips als quals he anat”, afirma.

Torna a la seva terra

fzue0299.jpgEl fitxatge de Rocas, per la seva banda, respon a un dels objectius pels quals sempre ha treballat el president Laporta: que els millors jugadors catalans juguin al Barça. Amb aquesta premissa, els responsables de la secció han pagat la primera clàusula de rescisió de la secció aquesta temporada. El jugador de Palafrugell ha deixat de banda molt bones ofertes per respondre a l’interès blaugrana. Per Rocas, “estar al Barça no és un esforç; poder estar en un club com aquest és un orgull, i més per als que som catalans”, afirma el jove extrem. “Aquest és un dels moments més importants de la meva vida.” Rocas havia jugat al Valladolid i al Portland i el Barça serà el primer equip professional on jugui a Catalunya, després d’haver-se format al planter del Granollers.

Un equip competitiu i il•lusionat

Amb aquestes dues incorporacions, Joan Laporta afirma estar molt il·lusionat perquè "tindrem un equip molt competitiu”. El president blaugrana confia en un equip, el d’handbol, que “competeix per guanyar i per transmetre valors esportius; tenim un equip compensat en aquests dos aspectes”.
Les dues darreres incorporacions de l’handbol
Els dorsals de Gull i Rocas
Tots dos jugadors s’han fet la foto amb la que serà la seva samarreta. Albert Rocas lluirà el número 26 a l’esquena, mentre que Gull portarà el dorsal 22, que fins ara pertanyia a Dragan Skrbic.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana