FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

26.07.2007 15:50

Últims dies de vacances

Meritxell Infante


Els jugadors del Barça d’handbol aprofiten els darrers dies de vacances abans de tornar a la feina a partir del 2 d’agost. Juanín García afronta amb ganes els reptes de la nova temporada de l’equip blaugrana.


Juanín García afronta els darrers dies de vacances amb pena, perquè ja s’acaben, però també amb ganes de començar un nou any amb el conjunt blaugrana. L’equip de Manolo Cadenas torna a la feina el 2 d’agost, però els jugadors blaugranes ja fa dies que es preparen per tornar a la feina col•lectiva en bones condicions físiques. “Ens vam emportar deures per les vacances i ja portem tres setmanes seguint el pla de treball abans de tornar amb el grup” explica Juanín.

Nous companys a l’equip

El Barça d’handbol comença una etapa amb moltes incorporacions, sis jugadors nous i també nou tècnic. Tot i les novetats, per Juanín la majoria són vells coneguts ja que ha coincidit amb la majoria a l’Ademar o a la selecció. “Ens coneixem pràcticament tots, són jugadors de gran qualitat i pel seu coneixement de la lliga Asobal, serà ràpida la seva adaptació. L’únic que no conec és Jesper Noddesbo”, comenta Juanín.

El jugador lleonès va coincidir a l’Ademar amb Demetrio Lozano, Kasper Hvdit i Rubén Garabaya, però també amb el nou entrenador blaugrana, Manolo Cadenas. “Va ser el meu entrenador a Lleó durant nou temporades. És un tècnic amb experiència més que contrastada, no he de descobrir res nou d’ell que no es conegui”, assegura l’extrem blaugrana.

Una pretemporada intensa

Als blaugranes els espera una pretemporada intensa, amb el primer partit oficial, la prèvia de la Lliga de Campions davant el Braga, el 29 d’agost. “Pel fet de disputar la prèvia de ‘Champions’ comencem abans la pretemporada que, a més, serà més curta però més intensa”, opina Juanín. “Però, de fet, tenim ganes de començar”.

L’inici de temporada serà frenètic, amb la 'Champions', la Supercopa i la Lliga dels Pirineus, totes tres abans de començar a la Lliga Asobal. Per l’extrem blaugrana, “les expectatives, en un club com el Barça, són sempre les màximes i aquest any no serà menys.” A nivell individual, Juanín està disposat a “continuar ajudant l’equip i millorar per poder aportar-hi encara més.”
Últims dies de vacances
Les vacances de l’extrem blaugrana
Juanín García ha aprofitat aquestes vacances per tornar a la seva ciutat, Lleó, on ha passat la majories dels dies lliures dels quals disposa. Juanín també ha aprofitat per seguir el curs d’entrenadors que s’imparteix cada mes de juliol a Madrid. Aquests darrers dies fa una visita a un dels seus companys de l’equip blaugrana, Iker Romero, a Vitòria.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana