FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

19.07.2007 17:37

Lliga Asobal: traspàs de jugadors

Verónica Díez


La Lliga Asobal viurà una temporada 2007/08 amb molts canvis, especialment entre els equips punters de la competició. La majoria d'incorporacions provenen d'equips de la mateixa competició.


El Barça i els seus rivals més directes (Ciudad Real, Portland San Antonio, Ademar de Lleó i Valladolid) estan vivint un estiu amb un considerable traspàs de jugadors entre aquests equips, però amb una escassa aportació de clubs estrangers. Els barcelonistes i els manxecs marquen les distàncies i intenten formar el seu set ideal per a la temporada que ve, però segueix sent el Barça el que més jugadors ha fitxat per a aquest any.

Ciudad Real i Portland, pols oposats

Mentre el Ciudad Real compta amb tres nous jugadors aquesta temporada, el Portland San Antonio cedeix tres dels seus components. L'actual campió de la Lliga Asobal s’emporta dos jugadors del BM Valladolid, el central Chema Rodríguez i l'extrem dret Roberto García. Però el Valladolid no s'ha quedat amb les mans buides i s'ha quedat amb ell l’únic jugador cedit pel Ciudad Real fins ara, Carlos Prieto.

Sense deixar terres castellanolleoneses els de Talen Duishebaiev tornen a Ciudad Real amb Viren Morros, lateral esquerre, que deixa l'Ademar de Lleó després de tres temporades.

Per la seva banda, el Portland San Antonio cobreix la baixa de Zupo Equisoaín amb el fins ara entrenador del BM Altea, Javier Cabanas. Quant a jugadors, el conjunt de Pamplona només ha fitxat l'extrem esquerre blaugrana Fernando Hernández, mentre veu com tres dels seus components han fet el camí invers i han recalat al Barça.

Barreja de colors a Valladolid

Els moviments a la plantilla del Valladolid són quantiosos, ja que Juan Carlos Pastor es queda per a aquest any sense Rubén Garabaya, Eric Gull, Chema Rodríguez i Roberto García Parrondo. Per compensar aquestes baixes els val•lisoletans comptaran per a aquesta temporada amb Estàlvia Puig, lateral dret blaugrana, Carlos Prieto, pivot del Ciudad Real, i amb Raúl Entrerríos, central de l'Ademar de Lleó.

Lliga Asobal: traspàs de jugadors
L’Ademar, el més perjudicat
L’Ademar de Lleó ha estat l'equip més perjudicat en aquest repartiment de fitxatges. La pèrdua del seu entrenador, Manolo Cadenas, de Viren Morros i d'un dels seus jugadors més importants, Raúl Entrerríos, han afeblit l'equip lleonès, que encara no ha portat a terme cap fitxatge per reparar les pèrdues del seu equip.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana