FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

17.07.2007 18:01

Cadenas, content per debutar a casa

www.fcbarcelona.cat


Un cop conegut el resultat del sorteig de l'Asobal de la propera temporada, les primeres valoracions són positives. L’entrenador blaugrana Manolo Cadenas ha expressat a www.fcbarcelona.cat la satisfacció per “iniciar la Lliga al Palau Blaugrana".


Per l’entrenador blaugrana el sorteig “no és especialment significatiu, com que juguem tots contra tots no em preocupa l’ordre dels partits ni crec que sigui massa significatiu”. El que sí que ha agradat a Cadenas és jugar a casa el primer partit: “Jugar al Palau el primer partit davant el Teucro ens ajuda. El primer partit sempre és complicat juguis contra qui juguis. És difícil trencar el gel i disputar el primer partit a casa ens ajudarà.”

Mantenir la constància

El calendari ha volgut que a la segona volta es concentrin la majoria de desplaçaments complicats per al FC Barcelona. Si a la primera volta els desplaçaments a Saragossa i Pamplona per jugar davant Cai i Portland es poden presentar com els desplaçaments més complicats, a la segona, els blaugranes visitaran les sempre difícils pistes de Granollers, Lleó i Ciudad Real, a la penúltima jornada de Lliga. Cadenas confessa que per afrontar aquestes circumstàncies “cal fer una gran primera volta, per poder jugar la segona amb avantatge”.

L’entrenador blaugrana opina que “seguint la lògica, la Lliga es decidirà en les tres o quatre darreres jornades i nosaltres hem de mantenir la constància durant tota la Lliga per optar a la victòria final.”

Visita a Lleó

Una de les dates significatives del calendari es viurà amb el retorn a Lleó de Cadenas com a entrenador blaugrana. Recordem que el nou tècnic barcelonista ha passat a Lleó les dotze darreres temporades. Per a Cadenas serà un dia especial i creu que “jugar a Lleó ja a la segona volta farà que arribi ficat de ple amb el meu nou equip. Sens dubte que serà un dia molt emotiu per a mi.”
Cadenas, content per debutar a casa
L’opinió de Xavi O’Callaghan
“Ha estat un bon sorteig per a nosaltres perquè sempre és bo començar a casa. El primer partit sempre és una mica perillós. A més és un equip nou. Jugar a casa sempre dóna un mica més de seguretat i, per tant, està bé començar al Palau davant d’un equip que en principi ha pujat aquest any a l'Asobal i, per tant, a priori no és un rival que s'hagi de tenir en compte per als partits importants.”

“Està bé que els rivals directes toquin al final perquè això dóna més joc i fa que tinguis més opcions d'arribar amb millor forma. També s'ha de tenir en compte la competició europea, ja que aquest any hi haurà més partits….”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana