FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

20.06.2008 15:44

Una selecció molt blaugrana

Meritxell Infante


Juan Carlos Pastor ha cridat set jugadors del FC Barcelona per disputar els Jocs Olímpics de Pequín amb la selecció estatal. El Barça és l’equip de la Lliga Asobal que més jugadors n’aporta, set dels vuit jugadors seleccionables.


Un cop classificats per al pròxim Mundial de Croàcia, el seleccionador estatal Juan Carlos Pastor ha donat la llista per als Jocs Olímpics de Pequín 2008. Pastor ha comptat amb els mateixos jugadors blaugrana que van disputar el Torneig Preolímpic. Els jugadors escollits són el porter David Barrufet, els extrems Juanín García, Albert Rocas i Víctor Tomás, els laterals Demetrio Lozano i Iker Romero i el pivot Rubén Garabaya.

La selecció de Pastor es concentarà del 2 a l’11 de juliol al CAR de Granada i del 14 al 27 de juliol a Pinto (Madrid), abans de marxar cap a Pequín el 30 de juliol. D’aquesta llista, Pastor descartarà dos jugadors abans de viatjar a la Xina.

Quarts Jocs per a Barrufet i Lozano

Lozano_ESP_IHF.jpgPer a David Barrufet i Demetrio Lozano serien els seus quarts Jocs Olímpics. Aquests dos jugadors no van participar en el darrer Europeu, però han comptat per a Pastor en aquest moment decisiu. El capità David Barrufet va debutar com a esportista olímpic a Barcelona 92 i només va faltar a Atlanta 96. Lozano encadena els quarts Jocs consecutius. El lateral blaugrana va començar la seva participació olímpica a Atlanta 96 i, tot i que no havia entrat a la convocatòria de l’últim Europeu, Pastor ha tornat a comptar amb ell després de la gran segona volta que ha fet amb el FC Barcelona.

Per a Garabaya, Rocas i Tomás serien els seus primers Jocs Olímpics, mentre que per a Juanín i Iker, els segons, ja que van participar a Atenes 2004, on la selecció estatal va quedar en setena posició. La millor classificació d’Espanya en uns Jocs va ser als de Sydney 2000, quan vuit blaugranes es van penjar la medalla de bronze (Barrufet, Masip, O’Callaghan, Xepkin, Ortega, Guijosa, Lozano i Urdangarín).
Una selecció molt blaugrana
Només falta Ugalde
De vuit seleccionables blaugrana, només Ugalde no ha entrat encara a la selecció absoluta, tot i que ja ha participat en les categories inferiors fins a arribar a la júnior. Ara només li queda fer el salt a l’absoluta.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana