FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

13.06.2008 13:26

Últim partit oficial abans dels Jocs

Meritxell Infante


Els internacionals blaugrana que encara estan competint amb les seves seleccions disputen aquest dissabte el darrer compromís abans de marxar de vacances. Set blaugranes es juguen la participació de la seva selecció en el proper Mundial de Croàcia.


La selecció espanyola d’handbol ja és a Grècia per disputar la tornada del play-off per al Mundial de l’any que ve. A l’anada el combinat de Juan Carlos Pastor es va imposar per un sòlid 32 a 24 i han viatjat a terres gregues amb una àmplia renda de vuit gols. L’absoluta no ha perdut mai amb la selecció grega en les sis vegades que s’han enfrontat en competicions oficials.

Esperant la llista

Quan acabi aquest enfrontament els internacionals tindran disset dies de vacances abans de tornar amb la selecció per preparar els Jocs Olímpics. Els mateixos sis blaugranes que van enfrontar-se a l’anada amb Grècia continuen a la convocatòria per disputar aquesta tornada.

Barrufet, Lozano, Juanín, Romero, Garabaya i Rocas descansaran, doncs, després del partit de dissabte i esperaran la llista definitiva per als Jocs de Pequín, que segurament es farà pública la setmana que ve. A part d’aquests sis jugadors del Barça, Víctor Tomás, que va disputar el Preolímpic amb la selecció, podria formar part de l’equip olímpic.

Nagy també se la juga

Nagy_HON_IHF.jpgLaszlo Nagy també té un darrer compromís abans de marxar de vacances. Hongria juga la tornada del Premundial davant Bòsnia. Al partit d’anada, en pista hongaresa, la selecció de Nagy es va imposar per un ajustat 27 a 25, i per aquest motiu la tornada de dissabte a Sarajevo serà un partit complicat per al blaugrana si vol participar en el Mundial que ve. Hongria no es va classificar per als Jocs Olímpics de Pequín.
Últim partit oficial abans dels Jocs
Al juliol, preparació olímpica
Els internacionals blaugrana que siguin convocats per als Jocs Olímpics tindran un mes de juliol intens. El combinat de Pastor, per exemple, començarà la preparació el 2 de juliol, i és la selecció que més blaugranes acostuma a convocar.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana