FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

05.06.2008 14:13

Al contraatac

Meritxell Infante


El Barça és l’equip de la Lliga Asobal que més juga al contraatac. Aquesta forma de fer handbol ja va ser característica del Dream Team blaugrana i l’Ademar de Manolo Cadenas explotava al màxim aquest estil de joc. La velocitat torna al Palau.


El conjunt blaugrana ha estat el màxim realitzador de la Lliga a la contra, amb 211 gols i una mitjana de 7,03 per partit. Aquest aspecte ofensiu ha estat clau en els enfrontaments amb els grans rivals. Quan el Barça ha guanyat a algun dels quatre primers ho ha fet amb una mitjana de 8,5 gols de contraatac.

Juanín, el millor

QM3D9716.jpgEls grans especialistes al contraatac han estat els extrems i Noddesbo. Juanín García, tot un especialista, ha esdevingut el màxim golejador a la contra de la Lliga Asobal, amb 51 dianes. Albert Rocas (27), Víctor Tomás (26) i Cristian Ugalde (25) s’han repartit les sortides a la contra com a extrems. Jesper Noddesbo ha estat el segon golejador al contraatac, amb 31 gols.

També recuperadors

Però per començar un contraatac fa falta una bona actuació en defensa. Per a això han estat clau les recuperacions, i en aquest aspecte el Barça ha estat l’equip que més n’ha fet de la Lliga Asobal, un total de 168 amb una mitjana de 5,6 per partit. Juanín García torna a ser el jugador que més pilotes ha recuperat, 33, seguit de Laszlo Nagy, amb 21, Víctor Tomás, 19, i Demetrio Lozano, amb 18 pilotes recuperades.
Al contraatac
Preparats per rebre’ls
D’altra banda, el Barça és el segon equip que menys contraatac rep i el que té millor percentatge d’aturades en atacs a la contra, amb un 28% d’efectivitat. Tots tres porters blaugrana han estat a l’alçada en l’un contra un.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana