FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

02.06.2008 13:21

Cadenas, un home de club

Verónica Díez


Manolo Cadenas ha demostrat al llarg de la temporada que és un apassionat de l'esport. No només està centrat en el seu equip d'handbol, sinó que sempre que pot acudeix al Palau per seguir la resta d'esports blaugrana.


D'entre totes les seccions del club barcelonista, el bàsquet és el preferit de Cadenas. Fins i tot ara que està de vacances no s'ha perdut cap dels dos partits de la final del play-off al Palau. També es va poder veure el tècnic blaugrana en el partit d'hoquei de diumenge entre el Barça Sorli Discau i els Reus Deportiu. I és que Manolo Cadenas no pot viure sense l'esport.

Un gran ambient

Cadenas explica que ja a Lleó anava a veure tots els partits de bàsquet que podia. “A Lleó teníem un equip a l'ACB, el Grup Begar Lleó, i jo abans anava a veure'l. Per descomptat, aquí al Palau l'ambient i el nivell de l'equip és més elevat i això sembla que faci més agraït venir”, comenta l'entrenador del primer equip d'handbol del Barça.

Al lleonès sempre li ha agradat el bàsquet. A més de venir al Palau a veure els partits, el tècnic barcelonista aprofita qualsevol moment per jugar a aquest esport, bé sigui a la pista blaugrana o fora d'ella. “Sempre m'ha agradat el bàsquet i ara tinc l'oportunitat de seguir-lo més perquè estic de vacances”, afirma Cadenas.
Cadenas, un home de club
Bàsquet després dels entrenaments
Després de gairebé tots els entrenaments d'handbol, Manolo Cadenas es queda una estona més a la pista per jugar a bàsquet. L'entrenador aprofita uns minuts per jugar amb alguns dels seus companys del club.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana