FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

30.05.2008 11:11

Buscant una plaça als Jocs

Meritxell Infante


Les places per disputar els Jocs de Pequín en la disciplina d’handbol es reparteixen entre divendres i diumenge al Torneig Preolímpic. Onze jugadors blaugrana hi participen amb les seves seleccions per fer realitat el somni olímpic.


Mentre que els danesos blaugrana ja tenen plaça per als Jocs de Pequín, la resta dels seus companys es disputen aquest cap de setmana les seves opcions. El Torneig Preolímpic es disputa en tres seus diferents, Polònia, França i Croàcia, les quals acullen tres grups de quatre seleccions cadascun. Finalment es classifiquen per als Jocs Olímpics dos equips de cada grup.

Vuit blaugranes a París-Bercy

Jerome.jpgEl grup amb més participació blaugrana juga a París-Bercy i acull les seleccions de França, Espanya, Tunísia i Noruega. La selecció amfitriona és una de les favorites i compta amb el blaugrana Jerome Fernández, que s’haurà d’enfrontar als seus companys que juguen amb Espanya. La selecció de Juan Carlos Pastor és la que més representació barcelonista té, amb set jugadors: Barrufet, Juanín, Tomás, Rocas, Garabaya, Lozano i Romero. El partit entre França i Espanya es disputarà dissabte a les 17 h. Aquest divendres Barru i companyia tenen un compromís complicat davant Noruega (21.30 h), mentre que França comença davant Tunísia (19.30 h).

Larholm contra Gull

Dos blaugranes més s’enfronten en el grup 1, que té seu a Wroclaw (Polònia). La Suècia de Jonas Larholm i l’Argentina d’Eric Gull també lluiten per la plaça olímpica, en un grup on també hi són Polònia i Islàndia. Els dos jugadors blaugrana s’enfronten aquest divendres a les 18 h.

En el tercer grup també hi ha un jugador blaugrana. Es tracta de Venio Losert, que disputa amb la seva selecció, Croàcia, com a amfitriona, contra Rússia, Japó i Algèria.
Buscant una plaça als Jocs
Partits primera jornada
Croàcia-Japó 17.30 h
Suècia-Argentina 18 h
França-Tunísia 19.30 h
Espanya-Noruega 21.30 h

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana