FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

19.05.2008 11:51

Calendari 2008/09 aprovat

Meritxell Infante


El calendari d’handbol per a la pròxima temporada ha estat aprovat per la Federació Espanyola d’Handbol. Els blaugranes començaran l’any amb la Supercopa davant el Ciudad Real. La Lliga Asobal s’inicia el 13 de setembre.


L’Assemblea de la Federació Espanyola d’Handbol ha ratificat el calendari de competicions aprovat per l’Asobal per a la temporada 2008/09. La temporada començarà el primer cap de setmana de setembre, dies 6 i 7 , amb la celebració de la Gala Asobal i de la Supercopa Asobal, que disputaran el BM Ciudad Real i el FC Barcelona a Antequera (Màlaga). El 13 de setembre començarà la 19a edició de la Lliga Asobal, que finalitzarà el 16 de maig del 2009. Només falta conèixer els emparellaments, que es sortejaran el mes de juliol.

Quant a la resta d’esdeveniments de l’any, el 29 de novembre es disputarà el Partit de les Estrelles. Abans d’acabar l’any, els dies 27 i 28 de desembre, es jugarà la Copa Asobal, en què participarà el Barça, a més del Ciudad Real, l’Ademar i un quart equip que pot ser l’organitzador o el Portland San Antonio. La seu encara està per decidir.

Copa del Rei a Catalunya

La Copa del Rei tindrà aquesta propera temporada seu catalana. Se celebrarà de l’11 al 15 de març a Granollers i la jugaran els set primers classificats al final de la primera volta més l’equip organitzador, el Fraikin Granollers, si no s’ha classificat entre els vuit primers.
Calendari 2008/09 aprovat
Més compromisos de seleccions

Les competicions internacionals tindran força protagonisme la temporada que ve. A més del fet que la Lliga Asobal comenci més tard a causa dels Jocs Olímpics, els mesos d’octubre, març i juny hi haurà partits de classificació per al pròxim Europeu. El mes de gener s’aturarà la competició de Lliga pel Mundial de Croàcia 2009.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana