FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

16.05.2008 11:13

Diàspora d’internacionals

Meritxell Infante


Pocs jugadors del Barça d’handbol tindran vacances aquest estiu. Un cop finalitzada la temporada, els internacionals blaugrana marxen amb les seves seleccions per competir en el Torneig Preolímpic i a la classificació per al proper Mundial.


Ja s’ha acabat la temporada d’handbol de clubs però l’activitat per als jugadors no s’atura. Gran part dels homes de Manolo Cadenas no tindran vacances perquè els espera un estiu intens amb les seves respectives seleccions. Dels 18 jugadors que conformen l’actual plantilla, 14 han estat convocats per disputar diversos compromisos internacionals, com són el Torneig Preolímpic, la classificació per al proper Mundial de Croàcia i els Jocs Olímpics de Pequín.

Set blaugranes per a Pastor

Juanin.jpgEl grup més nombrós i que tindrà més activitat és el que marxa amb la selecció espanyola. Els set jugadors blaugrana convocats per Juan Carlos Pastor (Juanín, Tomás, Rocas, Romero, Garabaya, Barrufet i Lozano) marxen dilluns amb la selecció per preparar, en primer lloc, el Torneig Preolímpic, en què buscaran una plaça per participar en els Jocs de Pequín. Barrufet i companyia competiran, entre el 30 de maig i l’1 de juny, amb França, amfitriona del torneig, Tunísia i Noruega. En la lluita per la classificació olímpica es veuran les cares amb un altre jugador blaugrana, Jerome Fernández.

Després del Preolímpic encara quedarà una altra competició classificatòria, per al Mundial de Croàcia 2009. La selecció de Pastor s’enfrontarà a Grècia en doble partit entre el 7 i el 15 de juny. Un altre blaugrana que també hi competirà és Laszlo Nagy. Hongria busca la plaça en l’enfrontament contra Bòsnia.

Més blaugranes al Preolímpic

Tres seleccions més amb blaugranes busquen bitllet a Pequín al Preolímpic. Larholm i Gull hi participen amb Suècia i Argentina, respectivament, a més de Polònia i Islàndia. Venio Losert també jugarà amb Croàcia, amb rivals com Rússia, Japó i Algèria.
Diàspora d’internacionals
Amb els Jocs a l’horitzó
L’autèntic objectiu de tots els internacionals blaugrana és arribar als Jocs Olímpics de Pequín. Els únics jugadors del Barça d’handbol que tenen la plaça assegurada són els danesos Kasper Hvidt i Jesper Noddesbo, classificats després de proclamar-se campions a l’Eurocopa.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana