14.05.2008 21:54

La Lliga acaba amb victòria (39-38)

El Barça ha acabat la Lliga amb una victòria davant el Logronyo (39-38). Els blaugranes han aconseguit el rècord de màxim nombre de gols en una temporada, 1.021, amb el gol número 29 de Noddesbo. Romero acaba l'any com a pitxitxi, amb 196 dianes.

El Naturhouse La Rioja no ha estat un rival fàcil de batre. Això es reflecteix en el resultat final, però també en els moments en els quals els de Logronyo s'han posat fins a tres gols al davant dels barcelonistes (19-22). Malgrat això, el Barça ha reaccionat en els últims minuts i ha aconseguit guanyar. Han aconseguit el que volien: tornar a la seva afició el suport donat durant tot l'any amb un triomf.

Sense sort de cara a porteria

b03.jpgEl partit ha començat bé per al Naturhouse La Rioja. Els de Logronyo han tingut una gran efectivitat de cara a porteria, tot al contrari que el Barça, que s’ha trobat amb seriosos problemes per batre el porter de la Rioja. Això ha fet que el resultat minut a minut fos de màxima igualtat i que en algunes ocasions el Logronyo s'avancés en el marcador. Al minut vuit el Naturhouse La Rioja portava ja dos gols d'avantatge amb el 5 a 7.

Els blaugranes no han perdut la calma i a poc a poc han aconseguit el control de la pista. Un parcial de 3 a 0 juntament amb un gran Venio Losert a la porteria han posat al Barça tres gols al davant (17-14) a quatre minuts per finalitzar el primer període.

En quatre minuts els de la Rioja han estat capaços de capgirar el marcador gràcies a la seva gran rapidesa en atac i en la recuperació de les pilotes. La primera part s'ha tancat amb un 18 a 19.

El mateix guió

b02.jpgA la segona part no hi ha hagut gaires canvis. Els primers minuts han estat favorables al conjunt visitant, que ha aconseguit la seva màxima diferència del partit amb el 19 a 22. Un altre parcial de 3 a 0 per als blaugranes ha igualat el marcador a 27 al minut 14. Tres minuts després Jesper Noddesbo aconseguia el gol 1.011 per al seu equip aquesta temporada, amb la qual cosa ha tret el rècord que l'Octavio Pilotes Posada va aconseguir la temporada 94/95. Instants més tard Andrei Xepkin ha estat expulsat després de ser exclòs dos minuts en tres ocasions.

El resultat s'ha tornat a igualar fins al minut 17. Llavors ha estat Jerome el que ha posat tres gols al davant el FC Barcelona amb el 39 a 36. En els últims instants els de Logronyo han carregat piles i han pressionat al màxim. El matx ha acabat amb un resultat de 39 a 38.

Juanín García ha estat el màxim golejador de la nit amb nou dianes. El jugador ha estat impecable tant en l'atac posicional com en el contracop.

FC BARCELONA, 39
NATURHOUSE LA RIOJA, 38

FC Barcelona (18+20): Kasper, Noddesbo (7), Juanín García (9), Lozano (2), Nagy (5), Rocas (5, 1p), Xepkin (-) -set inicial-, Losert (ps) Romero (5), Ugalde (2), Larholm (1), Cañellas (-) i Jerome Fernández (3).

Naturhouse Logroño (19+19): Aguinagalde, Parra (4), Aguirrezabalaga (2), González (8), Guardiola (5), Amargant (3), Oneto (5) -set inicial-, Torrego (ps), Mojovski (1), Belaustegui (6), Pérez (1), Tvedten (3, 1p) y López (-).

Parcials: (4-3), (6-7), (9-10), (11-12), (15-14), (18-19); (20-22), (23-25), (31-30), (36-33), (39-38).

Àrbitres: Miret i Alonso.