FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

12.05.2008 20:39

Set blaugranes convocats per Pastor

Verònica Díez


Set blaugranes han estat convocats per Juan Carlos Pastor, seleccionador estatal d'handbol, per disputar el Preolímpic classificatori per als Jocs Olímpics de Pequín i el play-off per al Campionat del Món de 2009.


Víctor Tomás, Albert Rocas, Iker Romero, Demetrio Lozano, Juanín García, David Barrufet i Rubén Garabaya han estat els elegits per formar part de l'equip estatal d'handbol. La presència blaugrana en la selecció és la més nombrosa. Set barcelonistes, quatre jugadors del Ciudad Real (A.Entrerríos, Hombrados, Davis, Uríos), dos del Portland San Antonio (Malmagro, Ruesga), altres dos del Valladolid (Prieto, R.Entrerríos), un de l'Ademar de León (Aguinagalde) i una altra incorporació del Naturhouse La Rioja (Belaustegui), conformen la llista de Pastor.

Un ritme trepidant de partits

Diumenge que ve tots els jugadors seleccionats es concentraran per preparar el Preolímpic. El seu primer destí serà Còrdova, on jugaran el seu primer partit amistós davant Islàndia, el pròxim 24 de maig. Un dia després serà Pinto (Madrid) el lloc que gaudeixi de la presència de la selecció estatal i del segon partit davant Islàndia.

Del 30 de maig a l'1 de juny es disputarà el Preolímpic davant França, Tuníssia i Noruega. Una vegada acabada aquesta competició l'expedició espanyola es concentrarà a Saragossa, fins que comencin els partits classificatoris per al Mundial de Croàcia 2009. Espanya i Grècia es veuran les cares els dies 7 i 14 de juny a partir de les 18.00 h. i 16.00 h. respectivament.
Set blaugranes convocats per Pastor
Agost, un mes clau en el món de l'esport
Els Jocs Olímpics de Pequín tindran lloc en el mes d'agost. La lluita per l'or en handbol començarà el dia 9 i finalitzarà el 24. Tots els actes es portaran a terme en el Gimnàs Nacional de Pequín.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana