FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

03.05.2008 18:47

Kasper Hvidt: assegurança de vida

Verònica Díez


Kasper Hvidt ha fet una temporada de luxe. Amb 245 parades, s’ha convertit en un dels millors porters de l’Asobal. El danès va arribar aquesta temporada per defensar els tres pals blaugrana i ja és una de les figures clau del conjunt català.


Ja a la primera fase de la temporada, Kasper apuntava maneres dins l’handbol barcelonista i es va guanyar al 100% la confiança del seu entrenador. Veure el porter blaugrana a la porteria és tot un espectacle. Concentració, empenta, coratge i força són les paraules que més bé el descriuen. A més, Kasper es lliura al màxim en cadascuna de les seves aparicions a la pista, cosa que el converteix en un jugador model.

Un començament de temporada excepcional

Kasper Hvidt no podia començar la temporada de millor manera. En la segona jornada lliguera els blaugranes van viatjar a la pista de l’Arrate (18-35). El danès va fer el partit de la temporada. Dels 28 trets a porteria que va realitzar el conjunt basc, Kasper en va parar 16. Aquesta va ser la vegada que més eficaç va estar a la porteria en tota la temporada (57%).

L’Antequera també va patir per aconseguir el gol a la seva pista, igual que el Torrevella i el Portland San Antonio. Els llançaments des dels 9 metres no van fer més que acabar en mans de Kasper. I és que el jugador ha demostrat que és un autèntic especialista a parar els tirs a porta des d’aquesta distància.

No es perd ni un partit

qm3d9425.jpgDurant la primera fase de la temporada Kasper només es va perdre el partit davant l’Octavio Pilotes Posada i el Teka Cantàbria. En la segona etapa no va fallar en cap.

L’exhibició a la porteria va començar a la pista del Teucro, on el Barça va guanyar per 23 a 42. El danès va parar deu pilotes i va obtenir un 53% d’efectivitat. Els 9 metres van tornar a ser el seu punt fort (7/9). A Lleó tampoc va estar malament. El FC Barcelona va perdre per 25 a 24, però Kasper va aconseguir aturar 12 pilotes. Una setmana després el conjunt barcelonista es va veure les cares amb l’Antequera a casa i el porter va tornar a repetir resultat.

La veritat és que la nova incorporació a l’handbol blaugrana no deixa de sorprendre i en cada partit es repeteix la mateixa història.

Gran final de Copa

L’última gran actuació de Kasper Hvidt va ser a la final de la Copa del Rei, en la qual s’enfrontaven el Ciudad Real i el FC Barcelona (31-30). Els blaugranes no van començar a un bon nivell, i aviat els manxecs van marcar les distàncies. Amb un resultat de 19 a 15 es va sentenciar la primera meitat. Quan tot semblava estar a favor dels de Ciudad Real, Kasper va entrar en acció. Primer va fer la passada de l’empat a 21 a Juanín García, i just uns segons després el danès va tornar a parar una altra pilota que va servir de nou a Juanín, que va sortir a la contra per avançar el seu equip per primera vegada en tot el partit.

Durant els últims 20 minuts el porter blaugrana es va convertir en l’autèntica estrella de la tarda. L’últim segon de partit va ser letal. Kallman va aprofitar un llançament de falta per colar a Kasper el gol de la victòria manxega.

Kasper Hvidt: assegurança de vida
No és la primera vegada
Kasper Hvidt fa molts anys que delecta l’afició. La seva última temporada abans de venir a Barcelona va ser a Pamplona. Al Portland San Antonio també li va anar molt bé la presència del danès. El porter va tornar a col·locar-se entre els millors porters de la Lliga, amb 236 parades.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana