30.04.2008 10:25

El Cadet A no para de guanyar títols

Després de guanyar la Minicopa a Saragossa, el Cadet A ha fet amb el títol de Campió de Catalunya. Per la seva banda, el Juvenil s’ha classificat per a la fase final del campionat d’Espanya.

Les seccions inferiors d’handbol estan d’enhorabona. El Cadet A és el nou Campió de Catalunya després de guanyar amb gran avantatge el BM La Roca (39-26) en semifinals, i imposar-se al BM Granollers en la final (41-36). El conjunt blaugrana segueix d’aquesta manera amb la bona ratxa, ja que la setmana passada va aconseguir la Minicopa del Rei, per segon any consecutiu, a Saragossa.

En l’últim tram de la temporada l’equip d’Alex Barbeito està afrontant partits decisius amb molta seguretat. El cadet barcelonista, que en pocs dies ha guanyat la Minicopa i el Campionat de Catalunya, espera mantenir aquest gran nivell per aconseguir el títol de campió d’Espanya.

Gran ritme

Els juvenils no volen ser menys i aquest cap de setmana l’equip blaugrana s’ha classificat per a la fase final del campionat d’Espanya. Els nois de l’handbol barcelonista s’han imposat als seus rivals en els tres partits previs a l’última etapa de la competició.

Amb gran comoditat, el FC Barcelona va aconseguir la victòria contra el BM Torrevella (40-16) en el primer partit disputat del sector C. En el segon matx, contra el C. A Tamarana, els juvenils blaugrana van guanyar per 24 punts, la mateixa diferència que en el partit anterior. També per vint-i-quatre punts es va imposar l’equip barcelonista en l’últim partit de la fase prèvia contra el Logronyo (38-14). D’aquesta manera, el FC Barcelona passa a la fase final sent campió del sector C.
Un bon any
Les dues seccions de l’handbol base volen acabar la temporada amb títols. Mentre que els cadets ja n’han aconseguit dos i lluitaran pel tercer, els juvenils esperen acabar primers en el campionat nacional.