26.04.2008 20:22

Cada cop més a prop del títol (43-35)

El Barça es troba cada vegada més a prop d'aconseguir el títol de Lliga. Els blaugranes han guanyat l'Algesires per 43 a 35. El plat fort arriba el dimecres que ve a la pista del Ciudad Real. Els blaugranes tenen clar que volen guanyar la Lliga.

L'Algesires ha demostrat que venia al Palau per endur-se la victòria. Els de Ricard Franch han demostrat empenta a la pista, però no ha estat suficient per batre un FC Barcelona impecable en l'atac. Jesper Noddesbo ha estat l'autèntic protagonista de la tarda en marcar nou dianes. Pendent del que faci el Ciudad Real a Pamplona, el Barça se'n va a dormir aquest dissabte sent líder de l'Asobal.

Primeres diferències

QM3D0094.jpgEl començament del partit ha estat de clara superioritat blaugrana. El conjunt barcelonista ha sortit amb força a la pista i a poc a poc s’ha anat reflectint al marcador. Ja al minut set el Barça aconseguia sis gols de renda sobre els andalusos. Demetrio Lozano marcava el 9 a 3.

L’electrònic ha oscillat entre els quatre i els sis gols d'avantatge favorables a l'equip entrenat per Manolo Cadenas. Només a dos minuts per finalitzar la primera part, Albert Itchart aconseguia col·locar el seu equip a tres gols dels de Barcelona (21-18).

L'Algesires no s’ha arronsat en cap moment. Ricard Franch ha canviat el sistema defensiu perquè pogués dificultar més el treball barcelonista, però ha estat impossible. Els jugadors blaugrana s'han entès a la perfecció a la pista, i durant uns instants el Barça s'ha mogut com ha volgut al camp contrari. Juanín García tancava el primer temps amb un resultat de 23 a 18.

Un Barça imparable

QM3D0051.jpgA la represa, el Barça, amb Iker Romero i Jesper Noddesbo encertadíssims en atac, ha anat augmentant cada vegada més les distàncies. Víctor Tomás ha marcat al minut 19 de la segona part el 39 a 27, que ha ofert la màxima diferència del partit. Durant els últims minuts l'Algesires ha lluitat, ja no per remuntar, sinó per aconseguir acabar el partit amb la mínima diferència de gols possibles. Finalment el matx ha acabat amb el marcador a 43 a 35.

Jesper Noddesbo, amb nou gols, i Iker Romero, juntament amb Valero Rivera, amb set, han estat els màxims realitzadors del matx.

FC Barcelona (23+20): Kasper, Losert, Xepkin (-), Lozano (1), Noddesbo (9), Ugalde (4), Víctor Tomás (4), Nagy (1), set inicial, Iker Romero (7), Juanín García (4), Jerome (4), Larholm (1), Rocas (6, 3p), Jerome (4), Losert (ps) i Garabaya (2).

Algesires BM (18+17): Catarain, Reig (5), Montávez (4), Redondo (4), Rivera (7, 3p), Vidal (-), Opalic (1), set inicial, Itchart (2), Pesic (6), González (3), Borja Fernández (1), Juanma (1p) i Kelvin (1).

Parcials: (6-3), (10-6), (13-9), (17-11), (19-15), (23-18); (28-20), (31-23), (35-26), (39-28), (41-30), (43-35).

Àrbitres: Pallarols i Povea (Catalunya).