19.04.2008 22:58

“Dono un deu a l'equip”

Iker Romero ha declarat que dóna un excel.lent al seu equip pel treball realitzat aquest dissabte davant el Portland (29-31). El blaugrana ha assegurat que els seus companys han estat sensacionals i que han fet un gran esforç per guanyar el partit.

Els de Pamplona s'han mantingut ferms fins als últims instants del partit. Finalment han estat els blaugranes els que han sabut aguantar el marcador a favor. Per al Barça és tot un orgull haver guanyat un gran equip com és el Portland San Antonio . En aquests moments tot l'equip està molt il·lusionat i amb ganes que arribi el partit de diumenge per lluitar per revalidar el títol de Campió de la Copa del Rei que van aconseguir la campanya passada.

“Són un grandíssim equip”

El Portland ha dit adéu al seu desig d'aconseguir un títol aquesta temporada, però ho pot fer amb el cap ben alt i sabent que ha fet un gran partit davant el FC Barcelona. Iker Romero ha explicat: “Han fet un gran partit. En defensa han estat molt durs i ens ha costat, com ja sabíem. Gràcies a Déu hem tornat a guanyar-los i estem a la final”.

Una gran preparació física

El Barça haurà d'afrontar dos partits en 24 hores. Els jugadors han fet un gran esforç físic en el matx davant els de Pamplona. Després del partit, els blaugranes s'han quedat al pavelló Príncep Felip per veure la primera part del partit entre Ciudad Real i Arrate, l'altra semifinal de la Copa. Després tota l 'expedició s'ha concentrat de nou a l'hotel i descansaran fins a la final de diumenge.

Manolo Cadenas vol que els seus jugadors deixin el cansament de banda i facin l'últim esforç per guanyar aquesta competició. El tècnic blaugrana ha asseverat: “Crec que l'equip està format per jugadors que es cuiden, amb una gran preparació física i espero que el cansament dels meus jugadors ara se suprimeixi amb les ganes de guanyar la Copa.”
El Ciudad Real, el rival de la final
El Ciudad Real serà el rival del Barça a la semifinal de la Copa del Rei. Els manxecs s'han imposat aquest dissabte a l'Arrate per 34 gols a 31.