13.04.2008 18:08

Amb el cap ben alt (44-37)

Verónica Díez

El Barça ha guanyat el Kiel per 44 a 37. Victòria insuficient per seguir vius a Europa. Els blaugranes han deixat el pavelló ben alt. El Palau ha viscut el millor partit de la temporada dels barcelonistes.

El conjunt català no ha deixat de lluitar ni un sol minut per superar la porteria alemanya. Remuntar deu gols era molt complicat i aquest diumenge s’ha demostrat al Palau. Tot i així, als blaugranes només els han faltat quatre gols per aconseguir-ho. El gran joc en equip, la defensa blaugrana i l’agressivitat en atac ha estat el més destacat del joc del Barça.

Un estira-i-arronsa

QM3D7494.jpgLa primera part ha estat de màxima igualtat per als dos equips. Andersson ha marcat el 0 a 1, però Nagy li ha tornat la jugada segons després. La precipitació dels homes de Cadenas durant els primers minuts ha donat opció al Kiel de marcar les primeres distàncies. Al minut sis Alhm feia el 2 a 6.

Els blaugranes s’han animat i han defensat com mai. Gràcies a això, Víctor Tomás ha fet dos grans gols al contraatac. Poc després els seus companys Iker Romero i Demetrio Lozano han aconseguit un parcial de 3 a 0 que igualava el marcador a vuit.

A partir d'aquest moment s’han tornat a viure moments de màxima igualtat. A més, al Palau ha tingut lloc un autèntic duel de porters. Venio Losert ha estat espectacular i ha ajudat els seus companys a avançar-se en el marcador. A deu minuts per al final del primer període, Albert Rocas marcava el 14 a 13. Els alemanys han lluitat en els últims minuts per anar-se’n al descans amb superioritat, i ho han aconseguit (19-20).

Jicha i Omeyer tornen a ser letals

Igual que va succeir en el partit a Kiel, Jicha i Omeyer han tornat a ser letals per al Barça i imprescindibles per al seu equip durant els primers minuts de la represa. El Barça ho ha passat malament per marcar i per frenar el primera línia.

QM3D7758.jpgAl minut deu el Barça ha posat el marcador en taules. De seguida el Kiel ha tornat a marcar el seu territori i ha estat de nou superior en el marcador. La diferència ha estat mínima, entre un i dos gols, però la remuntada s’ha anat complicant cada vegada més.

El Palau, dempeus

Quan el rellotge marcava el minut 13 de la segona part, el Barça ha tornat a plantar cara a l’actual campió europeu. Iker Romero ha estat el primer a posar al Palau dempeus amb dos gols de contraatac que han igualat el xoc a 29. Demetrio Lozano i Víctor Tomás també han estat claus en aquests moments.

Final d’infart

QM3D7892.jpgEls últims minuts han estat d’infart. El Barça ha començat a distanciar-se en el marcador sense que el Kiel hi pogués fer res. Romero, Juanín i Lozano han protagonitzat un autèntic festival de gols. El Palau ha aclamat el seu equip de nou i els blaugranes hi han deixat la pell a la pista. Finalment, els homes de Manolo Cadenas han guanyat per set gols, 44 a 37.

Karabatic i Romero, els dos jugadors més destacats, es saluden després del partit
FC BARCELONA, 44
THW KIEL, 37

FC Barcelona (19+25): Hvidt; Noddesbo (6), Juanin García (3), Víctor Tomás (6), Xepkin (-), Lozano (9), Romero (10, 1p), Nagy (2), Garabaya (-), Losert (ps), Nenadic (1), Ugalde (3), Rocas (4, 2p) y Larholm (-).

THW Kiel (20+17): Omeyer; Andersson (3), Kavticnik (4), Lövgren (2), Alm (4), Karabatic (10, 1p), Klein (2), Jicha (8), Lündstrom (4, 1p) y Lund (-)

Àrbitres: Per Olesen (DIN) i Lars Ejby Pedersen (DIN).

Parcials cada cinc minuts: 2-3, 8-8, 10-11, 14-13, 16-17 i 19-20 (descans). 21-22, 24-26, 30-29, 35-32, 40-35 i 44-37.