09.04.2008 20:24

La Lliga, cada vegada més emocionant (39-34)

El Barça ha guanyat el Portland San Antonio per 39 a 34. Els blaugranes han tingut el partit a les seves mans durant els 60 minuts. El conjunt barcelonista ha jugat a un alt nivell. Romero, amb nou gols, ha estat l'home més destacat.

El FC Barcelona torna a aconseguir una altra victòria d'or amb la qual els blaugranes es mantenen a dos punts del Ciudad Real quan falten tres jornades i amb el partit al Quijote Arena a tocar. Contra els de Pamplona el Barça ha demostrat que vol guanyar la Lliga i que pot fer-ho.

Fregant la perfecció

QM3D5107.jpgEl Barça ha començat molt fort i ha començat a marcar distàncies als primers minuts de joc. Al minut 11 els blaugranes ja s'han posat quatre gols al davant del Portland (9-5). La bona feina defensiva del 6 a 0 dels de Cadenas ha propiciat grans accions ofensives, sobretot a la contra. Amb això han anat augmentant les diferències. Rubén Garabaya ha marcat el 13 a 7 que reflectia la màxima diferència del partit fins llavors. Un parcial de 0 a 3 per als de Pamplona ha ajustat el marcador (14-10). Però el Barça ha seguit jugant a un alt nivell i ha tornat a aconseguir sis gols d'avantatge, just abans de finalitzar el primer temps (20-14).

Iker Romero ha estat el gran protagonista de l'atac blaugrana durant aquests primers 30 minuts. El de Vitòria ha fet sis dianes. Jesper Noddesbo ha fet vibrar el Palau amb quatre magnífics gols. Malmagro i Balic han estat els més destacats del Portland.

El mateix guió

QM3D5167.jpgPocs canvis s’han pogut veure durant el segon període. El Barça ha continuat sense donar opcions al Portland amb una intractable defensa 6 a 0. En atac les coses han sortit molt bé. Només començar la segona part, els blaugranes han fet un parcial de 3 a 0 que els ha allunyat set gols del Portland (25-19). Al minut 16, Petar Nenadic ha col·locat el marcador en 34 a 26, vuit gols d'avantatge per al conjunt barcelonista que posaven les coses molt difícils als de Javier Cabanas. El Portland no s'ha rendit en cap moment i s’ha acostat en els últims instants, però ja era massa tard. El partit ha acabat amb un 39 a 34.

FC BARCELONA, 39
PORTLAND SAN ANTONIO, 34

FC Barcelona: Kasper, Noddesbo (7), Lozano (6), Ugalde (1), Romero (9, 2p), Nagy (5), Rocas (3, 1p), set inicial, Garabaya (3), Xepkin, Víctor Tomás (1), Juanín García (3), Losert (ps), Cañellas i Nenadic (1).

Portland San Antonio: Matosevic, Hernández (2), Crowley (2), Malmagro (13, 7p), Juancho Pérez, Jorgensen, Nikolic (5), set inicial, Kjelling (3), Balic (6), Svensson (ps), Ruesga (3) i Vugrinec.

Parcials: 4-3; 7-5; 13-7, 15-11; 21-14; 22-18; 26-21; 30-25; 31-26; 34-28; 37-31; 39-34.

Àrbitres: Moge Arroyo (Catalunya) i Gude Prego (País Vasco).