06.04.2008 18:19

El Palau serà decisiu (41-31)

Verònica Díez (enviada especial)

El Barça ha caigut a la pista del Kiel per 41 a 31. Els alemanys han estat perfectes en totes les facetes del joc. Omeyer ha estat l'autèntica estrella de la tarda des de la porteria. El partit de tornada al Palau serà decisiu.

Els blaugranes no han pogut plantar cara a l'actual campió europeu. Els locals han creat seriosos problemes al Barça, que vivia un autèntic malson cada vegada que buscava el gol. A més, la defensa barcelonista no ha tingut el seu millor dia.

El Kiel no falla

El Kiel ha agafat les regnes del joc gairebé des del primer minut. Només Nagy ha col·locat els blaugranes al davant en el marcador amb el 0 a 1. Un parcial de 4 a 0 ha marcat la primera gran diferència del partit (4-1). El Barça s'ha trobat amb un 6-0 impecable a la porteria contrària. Això ha dificultat les seves entrades a porteria. Thierry Omeyer s'ha sumat a la festa del seu equip i ho ha parat tot. Per la seva part, la defensa barcelonista ha tingut greus problemes per frenar el gran atac del Kiel. La rapidesa i intensitat amb què els locals han atacat la porteria del FC Barcelona han estat la gran clau d'aquest primer temps. Ahlm i Jicha han estat els més destacats en aquest aspecte.

Per la seva banda, la defensa del Barça no ha estat gaire encertada. Manolo Cadenas ha canviat el 6-0 recolzat en Xepkin i Nagy per un 5-1 amb Ugalde com a avançat. Malgrat que el de Sant Joan Despí ha donat més opcions al seu equip, els alemanys han tardat poc a canviar el seu joc i tornar a augmentar les distàncies.

Al minut 28 el Kiel s'ha posat sis gols al davant (18-12). Els blaugranes no han deixat de lluitar, però finalment la primera part ha acabat amb un marcador de 20 a 15.

Lluita contínua

El Barça ha lluitat en tot moment per anar acostant-se al Kiel. La represa ha començat de banda dels blaugranes, que, amb un parcial de 0 a 3, han disminuït les diferències en tres gols (21-18). Però els alemanys no han trigat gaire a reaccionar i han continuat amb el treball de la primera meitat. Omeyer ha tornat a crear un autèntic espectacle des de la porteria. La dinàmica de joc ha seguit el mateix esquema fins al final de la segona meitat. El conjunt barcelonista ha intentat el gol, però Omeyer ha fet els deures des de la porteria i els seus companys ho han aprofitat per jugar a la contra. El marcador final ha estat de 41 a 31.

THW KIEL, 41
FC BARCELONA, 31

THW Kiel (20+21):
Omeyer; Kavticnik (2), Kim Andersson (6), Alhm (6), Lovgren (5), Karabatic (6, 2p), Klein (6), Lund (1), Lundström, Jicha (9)

FC Barcelona (15+16): Hvdit (Barrufet, m.17 a 30); Tomás (1), Noddesbo (1), Nagy (4), Iker Romero (9), Lozano (9), Juanín (2), Xepkin, Ugalde (2), Nenadic (1), Garabaya, Jerome Fernández, Rocas (2, 1p)

Parcials: 4-3, 9-5, 10-7, 141-0, 16-12, 20-15 (descans), 24-19, 30-22, 32-24, 35-25, 39-27, 41-31 (final)

Àrbitres: Vakula i Liudovyk