02.04.2008 22:12

Nova golejada blaugrana (29-42)

El Barça ha golejat el Keymare Almeria a domicili per 29 a 42. Els blaugranes segueixen sumant punts d'or que els permeten continuar lluitant pel títol.

Tot i que el joc del FC Barcelona no ha estat espectacular, els barcelonistes han anat marcant les distàncies minut a minut. Kasper Hvidt ha tornat a destacar, sobretot durant la primera meitat, que s'ha tancat amb un 15 a 20 al marcador. A la represa s'ha vist un Barça amb les idees més clares i això s'ha notat en el seu joc.

El final es comença a perfilar

QM3D0412.jpgL'únic moment en què el Keymare Almeria no ha estat per sota al marcador ha estat al minut u de partit i quan el marcador reflectia l'1 a 1. L'1 a 2 ha encès els motors del conjunt blaugrana, encara que no al 100%. Malgrat que han estat clarament superiors, no han aconseguit desenganxar-se del tot dels locals fins al final del primer temps, quan s'ha aconseguit trencar la dinàmica dels tres gols de diferència (10-14). La màxima diferència de la primera part ha coincidit precisament amb el resultat que ha tancat els primers 30 minuts (15-20).

Kasper Hvidt ha estat l'home més destacat d'aquest període. El danès ha donat més tranquil·litat al seu defensa perquè ho ha aturat pràcticament tot.

El contracop dóna el toc final

QM3D6939.jpgDesprés del descans els blaugranes han sortit a la pista amb les idees més clares. La defensa 5-1 ha complicat encara més el partit per  a l'Almeria. Víctor Tomás, Albert Rocas i Cristian Ugalde s'han aprofitat d'aquest aspecte, ja que han ofert un autèntic espectacle de contraatacs. Els andalusos s'han anat ressentint a poc a poc del cansament físic. Els locals compten amb una plantilla bastant reduïda, a causa de les importants baixes. Els jugadors que sí que han pogut participar en aquest partit no han mantingut el mateix ritme durant els 60 minuts. D’altra banda, Manolo Cadenas ha aprofitat per treure jugadors que normalment no gaudeixen de gaires minuts, com Jonas Larholm. Les rotacions han anat bé al Barça, que ha pogut jugar amb molta més frescor i sense forçar al màxim.

A mesura que els minuts passaven, els gols també han anat augmentant al marcador del FC Barcelona. Al minut cinc del segon període els blaugranes ja s'han posat fins a vuit gols al davant (20-28). Però això no ha quedat aquí. Cinc minuts després, l'electrònic reflectia un 21 a 32. La màxima superioritat del partit ha coincidit de nou amb el resultat de final del període i, per tant, del partit (29-42).

Keymare Almeria, 29
FC Barcelona, 42

Keymare Almería: Vladimir Perisic, Aleksander Tioumentsev (2), Seuffyand Sayad (3), Vladimir Petric (4), Ivan Nikcevic (8), David Tavares (3, 1 p.) i Iker Serrano (6) -set inicial- Francis Miras, Antonio Ugalde, Marc García (3), Álex Criado, Eloy Félez i Adrià Figueras.

FC Barcelona: Kasper Hvdit, Laszlo Nagy (3), Rubén Garabaya (1), Iker Romero (3, 1 p.), Jerome Fernández (2), Víctor Tomás (8) y Juanín García (1) -set inicial- David Barrufet, Jesper Noddesbo (7), Demetrio Lozano (4), Albert Rocas (5), Cristian Ugalde (5), Jonas Larholm (3) i Petar Nenadic (2).

Parcials: 2-4, 4-8, 7-12, 10-14, 13-17, 15-20; 17-25, 21-31, 24-35, 26-38, 28-40, 29-45.

Àrbitres: Fernández Pérez i García Rodríguez.