30.03.2008 20:25

La defensa i Barrufet, determinants (36-20)

Verònica Díez

El Barça ha golejat el Torrevella per 36 gols a 20. La defensa barcelonista i Barrufet han amargat la tarda als alacantins. Els blaugranes han fet un dels seus partits més complets i han fet gaudir al Palau.

Ja des del començament del partit es preveia el que se li acostava al Torrevella. I és que, d'una banda es veia a un Barça molt intens gairebé sense errors defensius i una gran efectivitat en l'atac i per l’altra, a un conjunt alacantí lluitant per marcar, però que no ho aconseguia. La segona meitat ha seguit el mateix guió que els primers 30 minuts. El pas del temps només ha servit per anar augmentant les diferències al marcador barcelonista.

El Barça deixa les coses clares

QM3D1759.jpgRochel ha estat l'encarregat d'obrir el marcador. Just després del 0 a 1 el Barça ha fet un parcial de 4 a 0 que ha descol•locat als d'Alacant. Però això no ha estat tot. Dos minuts després Meijer marcava el 4 a 2 i un parcial de 3 a 0 deixava més que clara la superioritat blaugrana. Aquests parcials s'han anat repetint successivament a mesura que passaven els minuts.

La defensa barcelonista ha estat impecable des del minut u i això ha dificultat l'atac alacantí. David Barrufet ha parat tot el que se'ls escapava als seus companys. Per al ‘16' blaugrana aquest ha estat el seu primer partit jugat al complet després de ser donat d'alta. El català ha brillat amb llum pròpia. El contraatac i el gran joc de la primera línia amb el pivot també han estat immillorables per part dels de Cadenas. En aquest aspecte i en l'atac posicional, ha estat Iker Romero l'home més destacat d'aquests 30 minuts. El de Vitòria ha fet 6 dianes. Aquest cúmul de coses ha fet que el FC Barcelona deixés pràcticament sentenciat el partit en el primer període (18-10).

Continua l'espectacle

QM3D1547.jpgPoc han canviat les coses en la segona meitat. La defensa 5-1 i 6-0 plantejada per Manolo Cadenas s'ha convertit en un autèntic infern per al Torrevella. A mesura que han anat passant els minuts el Barça ha anat augmentant les distàncies, tot al contrari que el seu rival. A sis minuts per finalitzar l 'encontre Albert Rocas ha fet el 35 a 18 que marcava la màxima diferència. El partit ha acabat amb el marcador en 36 a 20.

David Barrufet ha tornat a ser determinant, igual que el seu company Iker Romero que juntament amb Albert Rocas ha estat el màxim golejador de la tarda amb nou i cinc gols respectivament.

LA FITXA DEL PARTIDO
FC BARCELONA, 36
CBM TORREVELLA, 20

FC Barcelona: Barrufet; Tomas (2), Garabaya (1), Lozano (3), Ugalde (2), Nagy (4), Nenadic (4), set inicial, Rocas (5, 2p), Noddesbo (1), Juanin (2), J. Fernández (3), I. Romero (9, 3p) i Xepkin.

C.BM. Torrevella: Pejanovi, Andersson (2), Rochel (1p), Ancizu (2), Hansen (1), Vukas, Cuartero (2, 1p), set inicial, Simonet (1), Val, Gómez (p.), Madsen (3), Meijer (2, 1p), P. López i Gurbindo (6).

Parcials: 3-1, 6-2, 9-4, 12-7, 16-8, 18-10; 20-12, 25-13, 28-16, 32-17, 36-19, 36-20.

Àrbitres: José Miguel García Fernández i Javier Pastor Gamón.