FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

29.03.2008 16:40

“Haurem d’anar amb molt de compte”

Verònica Díez


Manolo Cadenas sap que el Torrevella és un rival imprevisible, i per això assegura que cal anar amb molt de compte en l'enfrontament de diumenge. A més, demana als seus jugadors que juguin al màxim nivell.


El Barça s'ha entrenat aquest dissabte per última vegada al Palau Blaugrana. La sessió ha estat molt intensa, i és que segons el tècnic blaugrana el que l'equip necessita és tenir més accions explosives de llançament, caiguda i xoc. Diumenge a partir de les 18.00 hores el Torrevella visitarà la pista barcelonista en la 25a jornada d'Asobal.

Laguna, clau per al seu equip

Per Cadenas, Manolo Laguna és una peça fonamental per al gran rendiment del seu equip davant els equips que encapçalen la classificació. “El Torrevella demostra que sap jugar contra els equips grans i és un equip molt constant. Manolo Laguna fa un treball psicològic important amb el seu equip. D'aquesta manera, aconsegueix que els seus jugadors arribin a igualar partits fins a l'últim moment. Davant el Porltand i l'Ademar ho va demostrar”, afirma el tècnic barcelonista.


El mateix respecte que a la resta de rivals

L'entrenador del primer equip d'handbol afirma que no perquè sigui un rival de la part mitjana de la classificació se li ha de tenir menys por o respecte. A més, Cadenas comenta: “Tots els partits es miren amb respecte. Sempre a casa sembla que desapareix una mica la por, però per descomptat que hem de sortir amb força i demostrar que estem a l’esprint final i que volem alguna cosa”.
“Haurem d’anar amb molt de compte”
Llista de convocats
Per al partit davant el Torrevella Manolo Cadenas comptarà amb tots els seus jugadors menys Larholm, Cañellas, Gull i Losert. Tots els lesionats que no van poder jugar a Vigo davant l'Octavio Pilotes Posada s'han recuperat. Només Jonas Larholm ha estat descartat, ja que Cadenas ha volgut recuperar Noddesbo i Xepkin com a figures clau de la seva defensa.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana